Teljes elkeseredettség fiú baba születése esetén?
Az egyik barátnőm(33 éves) jó néhány hónap múlva szülni fog, és amikor kiderült, hogy fiú lesz a gyermeke, teljesen kétségbeesett. Azóta depressziós tüneteket produkál. Szinte nem érdekli semmi sem. Eddig boldogan tervezgetett a babával kapcsolatban, (akit mindig lányaként emlegetett) de amint megtudta, hogy fia lesz, már alig- alig beszél a terhességéről, és ha rákérdeznek, akkor is sírás a vége. Többször próbáltunk beszélgetni vele erről, és rájönni, hogy mi az oka, hogy ennyire letöri őt a hír, hogy fia lesz. De csak odáig jutottunk, hogy ő világ életében lányt szeretett volna, és meg volt róla győződve, hogy lánya lesz. Próbálkoztunk azzal is, hogy ne a nemével törődjön, hanem annak örüljön, hogy egészséges gyermeke fog születni, de igazából ez sem igazán használ.
Segítsetek, hogyan tudnánk őt a helyes út felé terelni? Létezik, hogy valaki ennyire elkeseredjen amiatt, hogy nem a várt nemű babája születik? Történt már valakivel hasonló? Szerintetek szülés után majd megváltozik a helyzet?
Köszönöm a válaszokat.
Megerdemelne a baratnod, hogy soha de soha ne legyen gyereke! Bocs, de annyira merges tudok lenni ha valaki a gyerek nemen gondolkodik, es nem pedig azon, hogy egeszseges legyen, hogy csak rosszat tudok neki kivanni!
Remelem, hogy az a kicsi baba kap azert majd szeretetet is. Mar ugy latszik most utjaban van az anyjanak, pedig meg meg sem szuletett.
Orvos kell neki! Ez nagyon természetellenes viselkedés! Pasikkal még megesik... Egy anya is lehet csalódott, de szerintem ennyire nem!
Bennem fel sem merült olyan vágy, hogy fiam vagy lányom legyen! Támogasd és vidd dokihoz!
Nagyon nagyok szerettem volna hogy kislányom szülessen!A férjem kisfiút várt mert azt szeretett volna.
A családban mindenkit megkérdeztünk a hogy kinek örűlne?Anyósomnak három fia van és fiú unokát szeretett volna.Édesapám rajong a báttyámér tehát nem kérdés hogy ő is fiú párti lévén egy kissrácot szeretett volna.Félidős terhességem környékén szembesűltem vele hogy nem az én vágyam érvényesűlt,de még akkor is azt gondoltam hogy tévedhet az orvostudomány(pedig fotót is kaptam a kis kukis zacsiról mert már az egész baba nem fért rá a képre)42 hétre megszületett a Fiam.Eszembe nem jutott hogy ne szeressem mert nem kiscsaj!Örülök hogy örömet szerezhettem a nagyszülőknek,a férjemmel karöltve.Most májusban lesz 16 éves kisebb nagyobb kamaszos harciassággal kűzdünk de egy hihetetlenűl egyedi gyereknek tartom!Már alig érem fől akkora nyakigláb mindenkit túlnőtt a családban.Az angol tudása lenyűgöző számomra,a számítógépes rátermettségét meg már nem is mondom...hihetetlen.Egy jópofa pasipalánta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!