Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik barnában menni temetésre...

Illik barnában menni temetésre, ha a párom nagyapját temetik?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy szabadtéren lesz, korábban a búcsúztatót zárt térben tartották. Fekete ruhám van, de a kabátom és a csizmám is barna. Így a búcsúztatón csak a harisnyámból látszik majd ki tíz centi, annyi lesz fekete. Utána az ebéden már feketében leszek én is. Nagyon illetlen így a dolog?
2015. febr. 20. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy piros télikabátom van, én abban tudtam temetésre menni. Venni vagy kölcsönkérni nem volt lehetőségem. Ne aggódj, senki nem a ruhádat nézi majd. Aki pedig azzal van elfoglalva, azzal nincs minden rendben.
2015. febr. 20. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, belém belém nevelték, hogy a temetés fekete. Természetesen, kabátja sok embernek nincs, de egy csinos, fekete cipő nem egy olyan nagy tétel. Persze ha nem teheted meg, hogy vegyél valami olcsót, vagy kölcsönkérj, akkor ne fázz meg egy temetés miatt! A nagy öregek szokása azt nézni ki miben ment, náluk külön temetési ruházat volt még a szokás, amit csak ilyen alkalmakra vettek fel. Ez ma már nem divat. Nem hiszem, hogy gond lenne ebből!
2015. febr. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!