A tesom van igy a parjaval a parjanak hetek ota "semmi" baja nincs, de nem szol hozza, meg se csokolja, semmi...probalt beszelni vele, hiszen a kommunikacio mindennek az alapja. SEMMI...nem mond semmit mert neki "Semmi" baja...ezt szerintem egy 2 eves kapcsolatban nem lehet jatszani hetekig...szep szoval, ordibalva mindenhogy probalta mar de SEMMI...probalok tanacsot adni neki, de mar en is kifogytam...egyszeruen nem ertem valaki, hogy lehet ennyire gyerek...ha valakivel nem tudok szot erteni, foleg a parom az nekem szakito indok...folek ha napokon-heteken-honapokon keresztul csinalja...mert huzamosabb ideig nincs "semmi" baja, kozben szemmel lathatoan van valami, csak hallgat...
(bocs az ekezethianyert)
2o-L
2010. febr. 12. 09:24
1/9 anonim válasza:
Semmit. Így visszanyal a fagyi, pár nap múlva a párom jön oda, hogy mi van velem.
2010. febr. 12. 09:29
2/9 anonim válasza:
szerintem meg ez egy kapcsolat véget jelenti. Sose aláztam meg azzal a párom (és ő se engem) hogy duzzogás után 2 napig nem szóltam hozzá, vagy hetekig. Az már azt jelenti, hogy nem tiszteli valaki a másikat. Meg picit gázosnak találom ezt a viselkedést, főleg ha szimplán "durciból" van.
2010. febr. 12. 09:42
3/9 anonim válasza:
Az ilyen fél nem nőtt még fel egy tartós párkapcsolathoz. Durcizik, mint egy gyerek. Ha ez még csak az együttjárás-szakaszban van így, nem esküvő után, esetleg gyerekkel, akkor igencsak meggondolnám, hogy folytassam-e vele, mert ez korántsem megfelelő alap a jövőre nézve.
2010. febr. 12. 09:43
4/9 anonim válasza:
Hagyom kidunnyogni magát. Ilyenkor általában az a baj, hogy nincs kedve, vagy valami olyasmi foglalkoztatja, amiről nem szeretne beszélni. Pár nap és elmúlik aztán neki.
2010. febr. 12. 09:44
5/9 anonim válasza:
Depresszió előjele is lehet. Határozott fellépés:
pld.:- vagy megmondod, mi a baj?
- vagy menj orvoshoz?
- vagy szakítunk?
Mivel, hogy " Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát".
2010. febr. 12. 09:56
6/9 anonim válasza:
A depressziónak sokkal több jele van, mint a szótlanság. Az illetőnek alvás- és evésszavarai lehetnek, nem talál örömet az életben, a munkájában alig van ereje megcsinálni a napi feladatokat, folyton fáradt és kedvetlen, este korán ágyba dől de nehezen bír elaludni, reggel alig bír kikelni az ágyból és elvánszorogni dolgozni, és úgy általában nem érdekli semmi.
2010. febr. 12. 10:01
7/9 A kérdező kommentje:
hat nem tudom miben segithetnek, szerintem is gyerekes amit csinal...pedig szerettek egymast, nem tudom mi van mostanaban...
nem depresszios...talan elmult reszerol a szeretet?
tavkapcsolat...lehet egy 3. is...nem tudom...
2010. febr. 12. 10:25
8/9 anonim válasza:
Hát én tuti seggberúgnám a férjem, ha ezzel szórakozna. Mi egyébként sem szoktunk duzzogni, mert ha összeveszünk, kb. egy óra múlva le is ülünk megbeszélni, hogy mi volt a baj. Nem tartom értelmes dolognak, hogy gyerek módjára játszuk a sértődöttet. Azért vagyunk felnőttek, hogy el tudjuk mondani a másiknak, hogy mivel bántott meg.
A tesód helyébe én is visszavonulót fújnék, nem bújnék a fenekébe, és akkor majd rájön, hogy hoppá.
2010. febr. 12. 10:45
9/9 anonim válasza:
Aki a depresszió tüneteit írta le az nagyon szépen és értelmesen fogalmazott és szerintem is így van ahogy leírta, csak én nem azt írtam, hogy depressziós, hanem azt, hogy a depresszió" előjele" is lehet. Tapasztalatból mondom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!