Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem ra anyuekat,...

Hogyan vegyem ra anyuekat, hogy megengedjek?

Figyelt kérdés
Eloszor is elnezest, de nincsenek ekezetek a billentyuzetemet. A lenyeget meg lehet igy is erteni. Remelem. Na az a helyzet, hogy nagyon megtetszett egy gyuruora. Meg is mutattam anyueknak, akik szepen fogalmazva probaltak lebeszelni rola, csak mert nekik nem tetszik. Hiaba gyozkodom oket, ok csak a sajatjukat hajtjak, nem erdekli oket az, valojaban mit is szeretnek en. Mondtam nekik, hogy most ez a divat, meg hogy nekem nagyon tetszik, meg a sajat penzembol vennem, nem akarnak raallni... Segitsetek! Tudtok valami jo taktikat, amivel ravehetek oket a megvasarlasra? Koszi elore is.

#gyuruora #ravenni oket
2015. febr. 16. 19:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ülj le velük és készülj úgy, hogy ha lehet, akkor a beszélgetés végefelé meg is tudd mutatni nekik a neten, hogy mi is ez valójában. Mondd el, hogy ez fontos, ezt szeretnéd, máskor sem szórod a pénzed, ez nem csak hóbort lenne. Ugye nem egy tizesbe kerül? :)

Lehet, hogy a felnőttes hozzáállásod, a közös leülés miatt fontolóra vennék. Tudom milyen, hogy saját pénzed van, de még nem igazán mersz rendelkezni fölötte. Végülis gondolom tőlük kapod a zsebpénzt, ebből mész majd nyáron fagyizni, táborban költőpénz stb. Szóval esetleg ezek átgondolásával, a pénz beosztását elmesélve nekik érvelhetnél. Rendeljék meg ők, vondd bele őket ebbe, hiszen még nem vagy x éves, hogy rendelhess a neten gondolom. Milyen volt a félévi bizonyítvány? Esetleg nőnapra nem kaphatnád? Ügyesen keverd a lapokat a felnőttes és gyerekes példákkal és meglesz az óra. Én fiatal szülő vagyok még, emlékszem (de az öregek is), hogy én is voltam hasonl szituban. Azt kell mondanom, hogy nagyon jó gyerekük vagy, ha nem vagy önfejű és őszinte vagy velük. Ha nyugodtak efelől ők is, akkor nem lehet akadálya egy ilyen gyűrűórának. :)

2015. febr. 17. 10:20
 12/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!!!
2015. febr. 18. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!