Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem néha hirtelen...

Feleségem néha hirtelen felindulásból, vagy nem tudom, de olyanokat mond, hogy nem akarok hinni a fülemnek. Vajon komolyan gondolhatja?

Figyelt kérdés
Néha olyanokat mond,hogy nem hiszek a fülemnek.Múltkor ilyet is mondott,hogy nem illünk össze,ilyenkor csak pislogok,hogy mi baja lehet.Egyik pillanatban azt mondja,ilyen jó még soha senkivel nem volt,a szexet és mindent beleértve.Néha pedig úgy érzem,semmi nem jó ami velem kapcsolatos.Vajon ilyenkor mibaja lehet?Minden megteszek a boldogulásunkért,foglalkozom vele,testileg,lelkileg.Mellettem a szabadságot is megkapja.Hol teljesen pozitiv kettőnk irányába,hol semmi nem jó.Néha amikor mond dolgokat,akkor olyan érzésem van,hogy akár képes lenne lelépni más fickóval is,néha pedig úgy érzem a mienk a legjobb kapcsolat és,hogy ő is igy gondolja.Néha úgy érzem szivesen kalandozna,néha azt érzem,hogy biztonságra törekszik.Néha már nem tudom mire gondoljak.Múltkor is amikor ilyet elsütiött,arra gondoltam,egyből az futott végig a fejemen,hogy képes lenne megcsalni.
2015. febr. 15. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért írtam a 2 hetet, mert a nők az ovuláció kezdetén hülyülnek meg az őket elöntő hormonbomba miatt és ez a kezdeti löket 2-3 napig tart. Az más,hogy a menstruáció alatt meg a az esetleges görcsöktől meg a kényelmetlenség miatt feszkósak. Az ovuláció fordítja ki őket, akkor mondanak hirtelen felindulásból mindent, ezek mögött nincs semmi , de ez csak a lenyugvás után tudatosul bennük.
2015. febr. 16. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:

velem is csinálta ezt egy-két régebbi párom. Mindig kiderült, hogy nem szerettek igazán, de kedveltek, ezért bizonytalanok voltak, hogy mi legyen. De a vége mindig szakítás lett.

Azért egy házasság ennél komolyabb dolog, lehet, hogy ez most átmeneti, de meg kell, hogy tudjátok beszélni, magától nem valószínű, hogy megoldódik.

2015. febr. 21. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!