Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségemmel amióta távkapcsol...

Feleségemmel amióta távkapcsolatban kényszerültünk, a munka és a pénz miatt, tiszta féltékeny vagyok. Hiányzik a szex is, kész vagyok teljsen, attól félek megcsal, egyre többet veszekszünk. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kezdek belebetegedni,hogy ott kellett hagynom egy kis időre,lelkiismeretfurdolásom van.Előre láthatólag 1 év,de 1 hónapban 2-szer tudunk találkozni,de van mikor csak egyszer.

Szexuális életünk mindig jó volt,soha nem volt gond.ő is én nagyétvágyú.Soha nem voltam féltékeny típus,de én nem tudom,miért a szex hiány teszi,de tiszta féltékeny vagyok,egyre többet veszekedünk,amit alapvetően nem szoktunk.Nem érzem magam így férfinek,egyre jobbn kezdek magamba fordulni.Én nem gondoltam,hogy valaha még így fogunk egymással beszélni.Lelki betege vagyok az egésznek,már nem tudom,ez megérzés e,vagy kényszerképzet a szexhiány miatt,de olyan gondolataim vannak,hogy tuti megcsal.Alapvetően nem vagyok egy féltékeny típus,soha nem voltam az.Hiányzik a szex,hiányzik ő is,a teste lelke mindene.Nem tudom meddig lehet ezt így bírni,de kezdek becsavarodni.Nem tudom meddig fogom ezt bírni,nem gondoltam,hogy ez ilyen rossz lehet.Már ő is nyugtatgat,hogy semmi baj,nyugodjak meg,egyszerűen nem megy.Félek elveszítem,bagyon félek tőle.Elmondom nektek,hogy nőt még ennyire nem szerettem.Volt jópár kapcsolatom elötte,de egy nőt sem szerettem ennyire,és egy nővel sem értettem meg magam ennyire.Egyszerűen hiányzik a testi közelsége,a meghitt beszélgetések este lefekvés elött.Kezdek belezakkanni,és pont ezért fogom elveszíteni,ha nem vigyázok,de egyszerűen nem tudok lenyugodni,mindig az hajt,minden áldott héten,hogy mielöbb lássam,kb egy zombiként üzemelek nélküle.Dolgozok,eszek,iszok,cigizek,alszom,bocsánat,sza..rok..Ebből áll az életem,enni is alíg tudok,fogytam is pár kg-ot.Nem tudom mi lesz így velem....kezdek összeesni.

2015. febr. 14. 15:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Válaszoltam,engem zavarna a dolog.De ha én dugnék más nővel,akkor őt is.
2015. febr. 14. 16:22
 12/19 Bence_ ***** válasza:
52%

Lényeg, hogy mi a célod?

Ha a kapcsolat akkor össze kell szedned magad. Mert ez neki is rossz, hogy meg vagy kergülve. Sőt szerintem a munkád se úgy végzed.

Szívd fel magad, férfi vagy, végig csinálod. Gondolj a kerek fenekére, a paradicsom palántádra valamire ami inspirál. Aztán csináld! Ha nyugodt vagy, vele normális azt ő is nagyra értékeli. Könyebb kitartani egy jófej ember mellett, mint egy féltékeny idegbeteg alak mellett.

Ha esténként felhívna és hallanád a hangját?

2015. febr. 14. 16:25
 13/19 anonim ***** válasza:

A lehetőségekhez képest, ha kéthetente tudtok találkozni egész jó. (Mi is távkapcsolatban vagyunk, most éppen ezen dolgozok, hogy ilyen gyakran tudjunk találkozni, vagy legalább havonta egyszer.) Nem könnyű elviselni, ha ilyen nehezen bírod, és megtehetitek, akkor nem maradnék kinn egy évig.

Ha nagyon akarna úgy is megcsalhatna, hogy itthon vagy, ha meg nem akar megcsalni, úgy sem fog, ha csak havonta találkoztok.

Ő nem tud utánad menni?

2015. febr. 14. 16:28
 14/19 A kérdező kommentje:

ma 16:28

Egyenlőre nem tud,csak ha fixnek tűnik majd a munka.

Persze hogy megcsalhatna ha akarna,de így nagyobb a csábítás és a kisértés szerintem.

2015. febr. 14. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:
ez szimpla birtoklási vágy
2015. febr. 14. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha megcsalna, azt nem a szex hiany miatt tenne, es ha meg akarna- ahogy ezt mar irtak- akkor is megtenne, ha itthon vagy. De szerintem neked kar volt kimenned, hogy ha ennyire hianyzik a szex.
2015. febr. 14. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ideiglenesen old meg. Te is dugjál félre .
2015. szept. 29. 10:04
 18/19 anonim válasza:
Min gondolkozol legtöbbet , hogy megcsal mert neki is nagy az étvàgya..hàt telefonsexeljetek....gyenge potlék de potlék...meg ujjat is tanultok...ha nem és csak gyötrödsz egyedül akkor nem tudom, ha ö azt szeretné hogy kinn maradj, miközben te szenvedsz az màr nem megértö szerelem..szerintem. Nem ismerem az otthoni helyzeted, anyagit...de ha otthon megvagytok akkor legyél vele...persze ez a kettötök dolga...talàn hogy nem akarta hogy hazagyere ez is csak olaj volt a tüzre...nem?...különben hàny éves vagy???
2015. szept. 29. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:

ugyan már ez nem a szex miatt van csak fo'ol a külföldi egyedülléttől meg a melótol

ő sokkal jogosabban félhet attól hogy te kint megcsalod

2015. okt. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!