Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Ti mindent együtt...

Csajok! Ti mindent együtt választotatok ki a közös házba?

Figyelt kérdés

Mindent rá hagyott a férjétek??

Nálunk mindenbe nekem kell dönteni és ezáltal bizonytalan vagyok hogy biztos jó lesz-e az.

Miben döntött nálatok a férjetek és miben ti?

2015. febr. 11. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:

mindenben együtt

ha rád hagyja akkor ne bizonytalankod.. jó lesz az amit te döntesz..

2015. febr. 11. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindneki hozta, ami volt neki, nem álltunk neki mindenből újat venni. Ami hiányzott és kellett, arról együtt döntöttünk.
2015. febr. 11. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Mi még sajnos nem tartunk a közös háznál,de reméljük pár éven belül mi is itt fogunk tartani,mint Ti. :-)

Igazából én ezzel kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy mikor az esküvőnk volt a férjem rám is rám hagyott csomó dolgot,hogy én válasszam ki pl. hogy milyen legyen a dekoráció,mert azt mondta ehhez én úgyis jobban értek és jobb az ízlésem is,mint neki.

Szerintem talán sokszor a férfiak úgy gondolhatják,hogy nekik ezekhez a dolgokhoz nincs elég affinitásuk és nem tudják eldönteni,hogy mi az ami jól nézhet ki,így a nőre hagyják. :-)

Persze én azt szeretném,ha majd közösen rendeznénk be a lakást,de tudom lesz pár dolog pl. kiegészítők,amitől otthonosabbá lehet tenni a lakást, ezeket biztos rám fogja bízni. :-) Amit én személy szerint nem bánok,mert imádom az ilyen dolgokat.

2015. febr. 11. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne bizonytalankodj. Biztosan jól döntesz.

Ha esetleg később úgy érzed, hogy valamiben rosszul döntöttél, akkor gondolj arra, hogy a férjed meg sem próbált dönteni és egyáltalán nem lesz joga vádaskodni sem.

2015. febr. 11. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok

egyébként volt ami volt.. de mi mindent szétbombáztunk a lakásban…

előtte terveket készítettünk, hogy mit hogyan, sokat néztünk neten milyen típus tetszik, az ízlésünk hasonló amúgy..

nagyon sok dolgot lecseréltem..

pl konyhai cuccok, iylenekbe nem szól bele, de van, hogy egy-egy dísztárgyat ő is vett csak mert meglátott, és is..

nagyobb dolgokra gondoltam a kérdésed kapcsán:

pvc, járólaő, parketta, szőnyeg, tükrök, kanapé, szekrény, polcok, tévé bútor, ebédlőasztal, székek…képek a falra..stb

2015. febr. 11. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
Én úgy voltam vele, miután két javaslatomra is fintorgott, hogy le van sz*rva, válasszon valamit, nekem mindegy. Felőlem aztán lehet görbe virágtartó is, nem érdekel. Neki tetsszen, az a lényeg.
2015. febr. 11. 10:13
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is minden le lett bombázva egy házvásárlás kapcsán.

Mi azt csináltuk, hogy - mivel össze-vissza időbeosztásban voltunk és nekem volt több időm - én elmentem a nagyobb áruházakba csempéket, bútorokat, szőnyeget, függönyt, akármit nézni, összeírtam cikkszámmal azokat, ami nekem tetszett, plusz csináltam fényképeket, otthon leszűkítettem mindenből azon kettőre-háromra a kört, ami nekem nagyon tetszett és férjem azt a kettőt-hármat ment el célirányosan megnézni és abból választott. Így az én ízlésem és az ő választása is találkozott.

Ha nálatok rád bízza a döntést, akkor biztosan meg van elégedve az ízléseddel, így nem aggódik különösebben, hogy valami nem fog tetszeni neki.

2015. febr. 11. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek a férjemmel együtt dönteni.

Viszont ő olyan, hogy a hosszas keresgélés untatja/fárasztja.

Ezért általában az van, ha valamit szeretnék újat venni vagy cserélni, akkor leszűkítem neki a lehetőségeket 2-3-ra, és akkor azokat odaadom neki, hogy melyik tetszik. Ennyiből már ő is tud választani :)

2015. febr. 11. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi mindenről együtt döntöttünk. Olyan kapcsolatban nem szívesen lennék, ahol neki mindegy és mindent rámhagy... nem szeretem a teszetosza, életképtelen, határozatlan embereket.
2015. febr. 11. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően én választok ki mindent. Persze a stílust megbeszéltük, és azt is, hogy mi az, ami semmiképp nem jöhet szóba. De az, hogy az asztal dió vagy bükk, nem érdekli, amíg betölti a funkcióját és ízléses.

Ettől még nem lesz életképtelen szerintem, csak nem izgatja a lakberendezés :)

2015. febr. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!