Adnátok a gyereketek barátjának/barátnőjének kulcsot?
Már több mint 2 éve vannak együtt. Neki később kezdődik az iskola, és ő lenne az utolsó, aki elmegy a lakásból.
Viszont hogy állandóan nála legyen... hát, nekem nem igazán tetszik...
Hm. Azért eléggé érdekes kérdező, hogy már két éve együtt vannak és az nem zavart téged, de hogy bebírja zárni az ajtót, ha egyszer ott van veletek már mióta, az zavar?
Esetleg inkább nem az zavar, hogy együtt vannak, csak elfojtod? Ha még 18 évesek sincsenek mit keres nálatok állandóan egyáltalán? Ha viszont már megengedted, hogy ilyen szinten kavarjanak együtt, akkor viseld el a többit is, nem hinném, hogy ezen egy lakás kulcs ennyi idő után ráadásul bármit is változtatna. Ha ártani akarna a "vagyoni témákat" illetően, azt már anélkül is megtette, a lakásod meg már így is úgy is átjáróház lett!
Miért ne kaphatna, ha logikus, és megkönnyíti az életeteket? Ha családtagnak tekinted és bízol benne, semmi akadálya. Én pl. nem szeretném, hogy valaha a házamban lakjon a gyerekem párja, de egy kulcs ellen nem lenne kifogásom. Nálunk a sógoromnak volt kulcsa, apám adta neki 1-2 év után, mert bár mindig volt valaki otthon, ha későn jött vagy korán ment, nem kellett a húgomnak felkelnie be vagy kiengedni a kapun. Ez 10 éve volt, azóta sajátjukban laknak.
Ha neked nem igazán tetszik, hogy egész nap nála lesz a kulcs, akkor viszont a bizalommal van a baj, nem tudom, attól félsz-e, hogy kipakolja a házat, vagy házibulit szervez, mikor nem vagytok otthon, de nekem nagyon furcsa, hogy 2 év rendszeres kapcsolattartás után nem bízol a srácban/lányban. Adott rá okot? Mert akkor természetesen nem kapna kulcsot, de még a házban sem látnám szívesen. A ti esetetekben viszont nem írod, hogy erről lenne szó..
Neked kell tudni hogy mennyire megbízhetó emberről van szó, hiszen mi nem ismerjük, te viszont igen.
egyébként ha erről az egy alkalomról van szó, akkor utána vissza kéne adnia a kulcsot, este vagy másnap vagy valamikor. Ha pedig nem, és nem is lesz szüksége a kulcsra akkor este vagy valamikor visszakéred tőle. Szerintem ebbe semmi bunkó nincs, főleg ha nem lakik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!