Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen konkrét,...

Hogyan, milyen konkrét, gyakorlati feladatokkal növelhető a férfi/pasi (élettárs/kedves/szerelem) önbizalma, önbecsülése?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon fontos és alap egy párkapcsolatban, és azt is tudom, hogy meggondolatlanságommal sikerült nagyon durván beletaposnom az amúgy is igencsak tépázott kis önbizalmába-önbecsülésébe, férfiúi mivoltába. Sajnálom, de ez most tudom, hogy nem sokat ér. Tud valaki konkrét tippeket adni arra, hogy hogyan tudnám nagyon gyorsan kijavítani a csorbát, mivel növelhetném az ő férfiúi magabiztosságát pláne úgy, hogy hozzám sem ér...? (vagyis persze, szex közben hű meg ha, az oké, de odáig el sem jutunk épp...)

2015. febr. 8. 10:22
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy már a higgadt újratárgyaláson is túl vagyunk, amikor én már rég megértettem, hogy mennyire nagyon nem kellett volna azt mondanom, amit mondtam, és mintegy javító szándékkal, bizonyítványmagyarázással mondtam is, hogy ez van, a saját félelem miatt foglalkoztat a téma és sajnálom, nem tudok mit csinálni, de akár még empatikusabb is lehetnél, hogy nekem ez milyen rossz, egy ilyen állandó félelemmel élni. Akkor már persze bőven láttam, hogy ennek semmi értelme, meg kb. ki is nevetett, hogy na persze, empatikus, viszont láttam a világfájdalmat, meg mondta is, hogy ezzel most hogy eltávolodott tőlem, ami tán lelki távolságot jelentett, de fizikálisan is elég nyilvánvaló volt (és hogy is van az a mondás, hogy fájóbb az a távolság, amikor két ember fizikailag közel van egymáshoz, ám lelkileg távol, szemben azzal, amikor fizikailag tán földrészek választanak el, ám mégis közel vagyunk egymáshoz...)
2015. febr. 8. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!