Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szalagavatóra férfi szülőként...

Szalagavatóra férfi szülőként milyen ruhát szoktak felvenni?

Figyelt kérdés
A nevelt lányom szalagavatója lesz nemsokára, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel. Szerepelni nem fogok csak a közönség soraiból fogok fotózni és nézni a műsort. Nem vagyok egy öltönyös típus :)) 30+

2015. febr. 6. 12:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
Apamon egy szurke zako volt, egy eleg jo inggel es sotet farmerral. Keresztapamon pedig oltony volt, ha jol emlekszem. Igazabol nem csinaltak belole nagy ugyet. Ugyis (urambocsa'), en voltam a kozeppontban, orultem , hogy eljottek es velem unnepeltek. Sok ferfi vendegen volt inkabb farmer , es egy elegans ing. A diakokon viszont csak oltony volt , feher ing+nyakkendo komboval.
2015. febr. 6. 14:01
 22/28 anonim ***** válasza:
47%
Én ha férfi lennék, egy fekete farmert vennék inggel, sportosabb zakóval. Fekete cipővel, ami nem edzőcipő.
2015. febr. 6. 14:20
 23/28 anonim ***** válasza:
26%
Jó hogy nem csinálnak már minden apró iskolai eseményből egy fullrokonságos lagzit egyesek!A sok rokonság miatt nem láthatja az ember a saját gyerekét!lányoméknál gyerekenként max. 2 fő mehetett,az is csak a műsorra!A párom se öltönyös,de nem is jön a fia szalagavatójára ma,csak ketten megyünk a lányommal és nem kiöltözve,hanem bizony fekete farmerben egy pulcsival és teszek rá magas ívben,hogy mit fognak mások szólni,mi így érezzük jól magunkat!Ne menj öltönyben ha nem akarsz,kivéve,ha a kislánynak az a kívánsága esetleg,de ne azért,hogy másoknak akarj megfelelni!
2015. febr. 6. 15:16
 24/28 anonim ***** válasza:
23-as: Azért a szalagavató nem apró esemény! Egy felnőtt férfitól meg elvárható, hogy az alkalomhoz illően felöltözzön. Jelen esetben ez egy elegáns alkalom. Igenis akarjon megfelelni a környezetének!
2015. febr. 6. 15:31
 25/28 A kérdező kommentje:

Annyira nem ellenkezek mert tudom hogy jól mutatok benne, csak szokatlan :P Köszi mindenkinek a válaszokat.

csirió

2015. febr. 6. 15:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyem a szíved. :-)
2015. febr. 7. 12:34
 27/28 A kérdező kommentje:
Siker.
2015. febr. 9. 15:37
 28/28 anonim ***** válasza:

Úgy látom, már megoldódott, de azér belinkelnék két képet -ide kapcsolódva- csakúgy:) (Én amúgy nem értek az öltözködéshez, csak érdekességképpen ezt)

[link]

2015. febr. 9. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!