Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szalagavatóra férfi szülőként...

Szalagavatóra férfi szülőként milyen ruhát szoktak felvenni?

Figyelt kérdés
A nevelt lányom szalagavatója lesz nemsokára, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel. Szerepelni nem fogok csak a közönség soraiból fogok fotózni és nézni a műsort. Nem vagyok egy öltönyös típus :)) 30+

2015. febr. 6. 12:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Jólvan. Kivettem a zacsiból az öltönyt és vadásztam egy inget. A színösszeállítás ilyen lesz nyakkendő nélkül szigorúan!! :))

[link]

2015. febr. 6. 13:23
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
Akkor lehet csak én jártam tré középsuliba, hogy nálunk nem kellett mindenképpen öltöny-nyakkendő :DDD
2015. febr. 6. 13:30
 13/28 anonim ***** válasza:
75%

öltöny…

nálunk nyakkendő is elvárt volt

ha egy kicsit lazább suli, erről kérdezd a lányodat, akkor szövetnadrág, és (hosszúujju, nem színes, nem kockás..stb ,hanem egyszínű ) ing

2015. febr. 6. 13:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez így rendben!
2015. febr. 6. 13:36
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Az összeállítás jó.

Mindenképpen legyél elegáns. Egyébként is, hogy mutatnál a kicsípett nejed és lánykád mellett slamposan?

Egyszer van szalagavató, kibírod azt a pár órát! :)

Lesz videózás, fotózás dögivel, ne te legyél az xy apukája, aki még egy normális ruhát se tudott felvenni.

Tiszteld meg a lányodat, nejedet, az alkalmat azzal, hogy tisztességesen felöltözöl.

Ja igen, és öltönyben minden pasi szuperszexi!

2015. febr. 6. 13:37
 16/28 A kérdező kommentje:
Jogos. Köszi. ;)
2015. febr. 6. 13:39
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

ne rendeld, mert katasztrófa sülhet ki belőle, és azért annyira nem olcsó

a férfiak többsége azért nem " öltönyös típus" mert kényelmetlen rossz méretű, rossz anyagú ruhát választanak

2015. febr. 6. 13:40
 18/28 anonim ***** válasza:
de az összeállítás oké:)
2015. febr. 6. 13:41
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem kell rendelni van ruhám, csak megmutattam a színeket.
2015. febr. 6. 13:41
 20/28 anonim ***** válasza:
jaaah, azt hittem a vadászást, mint "megtaláltad melyiket veszed meg"-re gondoltam:)
2015. febr. 6. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!