Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hűség egy életen át?

Hűség egy életen át?

Figyelt kérdés
Kedves Nők Férfiak! Számotokra mennyire fontos a hűség, és tudtok-e róla, hogy a párotok megcsal(t)-e, esetleg Ti csaltok, és ennek milyen következményei vannak, voltak, lesznek?

2015. febr. 3. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Elmúlt 36 éve,hogy hűséges vagyok és az is maradok! Nagyon nagy szerencsém van azzal,hogy a társam, férjem,szeretőm egy emberként van jelen az életemben!
2015. febr. 4. 02:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Számomra nagyon fontos. Bármilyen probléma van, és körülmény úgy gondolom, nem lehet indok a megcsalásra.

Persze ott vannak,akik képtelenek lennének elválni,nem tudják a közös vagyon miatt felbontani a kapcsolataikat, vagy a gyermekek miatt. De én azt mondom, ha egy fedél alatt kell élniük,akkor legalább külön szobában éljenek tovább, ha megcsalás történt.

Én elég érzelmes vagyok ahhoz, hogy ne akarjam, hogy más férfi érintsen meg a férjemen kívül, illetve nem tudnám elviselni, hogy az,aki megcsalt engem, újra velem akarjon szeretkezni.

2015. febr. 4. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a legfontosabb. Soha nem csaltam meg a páromat, és nem tudnám megtenni. Akibe szerelmes vagyok, azt nem tudnám megbántani egy ilyen tettel. Akibe pedig már nem vagyok szerelmes, azzal szakítok, mielőtt még oda jutnék, hogy eszembe jutna másik férfit keresni.
2015. febr. 4. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
62%

Osztom Bernard Show véleményét: "Negyven fölött minden férfi gazfickó."

Persze, akinek fiatalkorában is gondot jelentett az ismerkedés, a csajozás, az valószínűleg hű marad.

2015. febr. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!