El tudnátok felejteni ezeket a sértéseket? Nálatok volt már hasonló szituáció?
Figyelt kérdés
5hónapig munkanélküli voltam.Anyagi gondok nem jöttek elő,mert elég volt az a pénz is,amit a párom keresett.De nem is ez a lényeg.Most úgy néz ki találtam munkát,el tudok szerencsére menni dolgozni.Viszont ez az 5hónap teljesen tönkretett lelkileg.Egész idő alatt szinte naponta csak a sértéseket,durvaságokat kaptam,hogy mekkora senkiházi r.banc vagyok,semmit nem csinálok,semmit sem érek,költözzek-takarodjak,és még sorolhatnám.Üvöltözések,durvaságok.Mások előtt éreztette ugyanezeket. Nem tudtam volna hova menni pénz nélkül.Ha úgy nézzük kimutatta a foga fehérjét.Én meg csak nyeltem,nyeltem,megváltoztam.Régebben bármikor megmondtam neki a véleményemet,most meg már a szavakon gondolkozom hogy mit mondjak ami nem szül veszekedést,vagy egyáltalán megszólaljak-e.Amint elmegyek dolgozni,biztos vagyok benne hogy meg fog változni a viselkedése.Itt csak az a kérdés,hogy én ezt az 5hónapot csak úgy felejtsem el ? Előtte esküvőről volt szó,stb. de ezek után azt érzem hogy leégne az arcomról a bőr ha olyan embernek mondanék igent egyszer az életben az anyakönyvezető előtt,aki lehordott mindennek.2015. jan. 30. 22:27
21/21 anonim válasza:
mintha megint az én exemről írtál volna.
ő is ilyenket magyarázot, hogy nem tud rám támaszkodni, de lelkileg is többet segít a testvére mint én.., meg a főzésnél is mindig beszólt, így idegemben már egy tükörtojást is elrontottam, de még a lépcsőház kódot sem tudtam beütni, ha mellettem állt.
az ilyen már nem szeret sajnos. kiábrándult, elmúlt.
ha nem is döntesz krdező, hidd el, ő fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!