Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18éves vagyok, még otthon...

18éves vagyok, még otthon lakom, és amig tanulok addig szeretnék is otthon lakni, praktikussági és gazdasági okokból, de nudizni is nagyon szeretnék, mert mióta 1xkiprobáltam rájöttem, hogy nekem ez kell, de mégis hogy adjam elő otthon?

Figyelt kérdés
félek,hogy a szüleim nem igazán volnának megértőek,és elromlana a kapcsolatunk mert nem túl nyitottak,sőt régimodiak.

2015. jan. 28. 16:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Járj el nudista heylekre nyáron, egyéb esetben zárd csukd be a szobád ajtaját, a lakásban járkálj olyankor pucéran ha nincs otthon senki. Jó dolog a nudizás, csak télen vigyázz meg ne fázz
2015. febr. 2. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!