Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az anyám?

Miért csinálja ezt az anyám?

Figyelt kérdés
Ma kaptam ajándékba egy parfümöt és két pulcsit tőle, ő választotta ki, engem meg sem kérdezett hogy mi tetszik, és nekem nem tetszik sem a parfüm illata, sem a pulcsik, így nem is fogom használni.Miért helyettem dönti el hogy hogyan öltözködjek?
2010. febr. 8. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is ilyenek. Soha meg nem kérdeznének, hogy mire van szükségünk, hanem természetesen ők ezt jobban tudják, sajnos alig vesznek nekünk értelmes ajándékot. Pedig azt a pénzt másra is nagyon jól el lehetne költeni.

Ha mondom, hogy mit szeretnénk, akkor persze direkt nem azt veszik, nehogy már mi jobban tudjuk...

2010. febr. 8. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom, meglepetésnek szánta, a meglepetést meg nem szoktuk előre elmondani. örülj már neki, ne sértsd meg szegényt, jót akart.
2010. febr. 8. 16:13
 3/9 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy egyaltalan kaptal valamit, az meg sem fordult a fejedben, hogy oromet akart szerezni neked, te meg kapasbol neki rohansz, es kovetelozol. meg sem erdemled, nem hogy megkoszonned neki, hogy egyaltalan figyel rad, mas orulne, ha ennyire torodne vele az anyja...el vagy kenyeztetve
2010. febr. 8. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Én örülök!:D A szándéknak hogy jót akart, csak kár hogy nekem nem tetszenek magamon ezek a holmik, azt mondta hogy ő jobban tudja hogy mi áll jól nekem, így kidobott pénz volt, egyszerűbb lett volna ha elhív kiválasztani.
2010. febr. 8. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg jobban tudja, hogy mi áll jól neked? Kívülről is más, hidd el. Hány éves vagy? A kamaszok általában hajlamosak mindent jobban tudni, de majd kinövik.
2010. febr. 8. 16:24
 6/9 A kérdező kommentje:
20 vagyok, de még ha hülyén is áll rajtam ami nekem tetszik hadd hordjam már azért mert tetszik magamon:D
2010. febr. 8. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyakran meglepetés az ajándék. Miért kell túllihegni, hogy nem találta el az ízlésedet?
2010. febr. 8. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenki maga tudja a legjobban, hogy mit szeret, kortól függetlenül.
2010. febr. 8. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:
19:04 szerintem nem lihegem túl, csak zavar hogy kidobta ezt a pénzt mert hordani nem fogom és a parfümöt sem fogom használni, sajnálom hogy elment a pénze hiába.
2010. febr. 9. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!