Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért lehet ez?

Vajon miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem kapcsolódik a családi kapcsolatokhoz,de nem tudtam melyik lenne a legjobb kategória és ezért ezt választottam!

Szóval arról lenne szó,hogy én egy 18 éves lány vagyok és most vagyok végzős!

Az osztály ahova járok,hát az borzalmas!Teli van olyan lányokkal,akik 10 cm el a föld felett járnak,úgy el vannak szállva maguktól,pedig ha úgy igazán megnézzük őket nincs mire!Nem szépek,nem okosak,csak r.ibancok és minden pasinak odaadják magukat,nem számít nekik semmi.És mindezzel persze dicsekednek és keménykednek,hogy huh én már ennyivel meg annyival voltam.Nem számít nekik semmi az életben,csak a buli,meg a cigi,drog,pia és az,hogy mindig legyen akivel le szexelni tudjanak!És persze van egy két pasi az osztályban akik mindezt méltányolják és ezeket a lányokat Istenítik.Persze a suliban rengeteg ilyen csaj és pasi van,és az a bajom,hogy mindenki csak őket nézni valamibe.

Ha órán nagy a szájuk,egész nap csak vigyorognak,szarnak mindenre és mindenkire,mindenkit lenéznek és mindenkivel bunkók,akkor is ők a "legjobbak"

Nekem már 3 éves kapcsolatom van(osztálytársam a barátom)és egyszerűen nem tudom elhinni,hogy mi lehet jó ebben az életvitelben.Én nem tudnám az életemet így elképzelni és leélni,mert szerintem ennek az életformának semmi értelme nincsen!

Én sem tartom magam szépnek,nem vagyok éltanuló és mégsem vagyok elszállva magamtól(pedig többen mondták,hogy sokkal szebb vagyok "azoknál"a csajoknál),szóval egyszerűen nem értem.Én nem beszélek órákon,próbálok minden órán figyelni,de ha egyszer megszólalok órán,a tanár rám szól,de bezzeg ha ők(gondolok itt a ribi csajokra és társaikra),akkor a tanárok éppen hogy rájuk szólnak és ennyi!

Ez azért lehet,mert már a tanárok is tudják,hogy velük nem lehet mit kezdeni,mert a figyelmeztetések után is ugyan úgy folytatják a dumálást,mintha mi sem történt volna?

Én nem vagyok egoista,de azért valamivel többre tartom magam náluk.Miért lehet az,hogy a normális embereket lenézik és csak az "ilyen" embereket nézik valamibe?

Szóval a kérdésem az lenne,hogy mit tudnék tenni,mert nagyon utálok már miattuk iskolába járni?

Próbáltam nem foglalkozni velük,de egyszerűen képtelenség.

Egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak,kérlek segítsetek!

Előre is köszi válaszokat!

Üdv!

ja és légyszi kort és nemet írjatok!

2010. febr. 8. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csak 15 éves vagyok,lány.Nálunk is van egy ilyen csoportja a lányoknak akik mindennek képzelik magukat,és a pasikkal hülyülnek,meg az a fő téma,hogy mit ittak a hétvégén és mennyit cigiztek.Mi egyszerűen levegőnek nézzük őket.Van pár pasi az osztályban akik bírják őket,de nem sokan.Nekem pedig van egy baráti köröm az osztályban és 8an vagyunk,többen mint a ribik,szal mi sem törőünk velük ők se velünk.A pasik az osztályból pedig inkább velünk dumálnak meg minden.
2010. febr. 8. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Elcsépelt kérdés.
2010. febr. 8. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelnek akkor miért foglalkozol ennyit velük??Az ilyenek még arra sem érdemesek,hogy ide kiírd...Mit tudsz tenni??Írtad végzős vagy.Vagyis Májusban ballagsz,majd érettségi..Szard le őket,tanulj,hogy sikeres legyen az érettségi bizonyítványod,és utána a büdös életben nem kell velük találkoznod..Ennyi....
2010. febr. 8. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok, te egy normális ember vagy!

Amúgy a választ én se tudom, hogy miért jó ez nekik, de mondjuk ha úgy nézzük akkor ők most ilyen nagyon boldogok(ami nem hiszem, hogy igaz mert az ilyen lányok mögött óriási problémák vannak.családi,szerelmi,bármi.).Pár év múlva viszont, amikor elkezdődik az a bizonyos nagybetűs ÉLET, majd ott állnak és néznek, hogy na mit tudnak magukkal kezdeni.A válasz erre, hogy semmit.Szóval a fiatalság arról szól, hogy bulizás, pasizás, stb. de nem arról, hogy hogyan b@asszuk szét magunkat.Én is járok bulizni, pasizok, de nem k.rválkodok és az átlagom is van egy 4-es talán.

Szóval majd nekik lesz valami 50éves pasijuk aki eltartja őket.Kb. ez vár az ilyenekre.Persze ki tudja...De mindenesetre te jobban jársz.

2010. febr. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!