Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szúrt le a párom, h...

Jogosan szúrt le a párom, h nem köszöntöttem fel a névnapján?

Figyelt kérdés
Messze lakunk a városközponttól, a névnapja előtt 3 nappal beteg lettem, azóta is itthon vagyok. Aznap (nem akartam vonatra ülni egy tábla csokiért vagy egy könyvért) sütöttem neki sütit és felköszöntöttem azzal. Erre ő azt mondta, h rosszul esett neki, h nem kapott semmit, mert igazán gondolhattam volna az ő névnapjára 5 nappal előtte is, amikor bent jártam a városban és tudtam volna venni valamit.
2010. febr. 8. 10:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg ez a névnap-kérdés kezelése mindenkinél különböző. Van, akik tortát vesznek, és nagy családi ünnepséget csapnak, ugyanúgy, mint szülinapnál. Mások el is felejtik a sajátjukat is. Szerintem családtól függ, és nem lehet a másikat hibáztatni, ha ő más hagyományok között nőtt fel.
2010. febr. 8. 11:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, vesz neked virágot vagy csokit. Hasonlíts már össze egy csokit, amit ezerszámra gyártanak egy sütivel, amit a te magad készítettél...

Szerintem itt valami bibi van a párod agyában - nem szeretnélek megsérteni, de a te érdekedben, ez így TÉNYLEG nincs rendben... :/

Sok sikert a továbbiakra... :)

2010. febr. 8. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Én sosem az utolsó pillanatban vásárolom meg az ajándékokat..
2010. febr. 8. 12:35
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondok jobbat,

Én a barátom szülinapját felejtettem el,nem kerestem kifogást,el mondtam neki mikor indult haza,ő meg annyit mondott,hogy a legnagyobb ajándék hogy azt a napot eggyütt tölthette velem :)

azért ment ki a fejemből,mert hogy fogalmazzak..gyászolok és tényleg csak sírni van kedvem néha,igy nem mindig emlékszem ilyen eseményekre mint a névnap meg a szülinap

14L

2010. febr. 8. 16:18
 15/18 A kérdező kommentje:
14 L aranyos vagy, h írtál és köszönöm, de azt hiszem, h a te kapcsolatodat, ami pár hónapja tart, nem lehet összehasonlítani a miénkkel ilyen szempontból, mert amikor mi annyi ideje jártunk, mint ti, akkor te még vsz. óvodás voltál. De aranyos a pasid, örülj neki.
2010. febr. 8. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:

igazából...honnan tudhattad olna h beteg leszel? szóval mért kellett volna 5 nappal előtte ajándékot venned?

én megértem a párod h rosszul esett neki, de ilyen esetben én a sütinek is örültem volna.

2010. febr. 9. 02:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát, egy kicsit érdekes volt a legutóbbi kommented, kérdező. (Előre leszögezem, én nem a 14/L vagyok.)

Végiggondoltad a dolgokat? Én azon elgondolkoznék, hogy mennyire szeret téged a drágalátos párod (aki - már ne is haragudj - egy büdös bunkó lehet, ha nem érti meg, hogy beteg voltál, és nem értékeli, hogy te magad sütöttél neki), ha még egy általad leszólt tinédzserkapcsolatban is több empátia van, mint amivel ő áll hozzád.

2010. febr. 21. 09:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném részletezni a dolgokat, de olvasgatok itt a neten és azt olvasom, hogy olyan problémák mellett, amik nálunk vannak, a házasságok nagy része tönkremegy. Nem szóltam le senki kapcsolatát, csak mindenki volt tini és tudja, hogy az ilyen kapcsolatok miről szólnak (nem rossz értelemben értem!).
2010. febr. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!