Jogosan szúrt le a párom, h nem köszöntöttem fel a névnapján?
Azt írtad, vesz neked virágot vagy csokit. Hasonlíts már össze egy csokit, amit ezerszámra gyártanak egy sütivel, amit a te magad készítettél...
Szerintem itt valami bibi van a párod agyában - nem szeretnélek megsérteni, de a te érdekedben, ez így TÉNYLEG nincs rendben... :/
Sok sikert a továbbiakra... :)
Mondok jobbat,
Én a barátom szülinapját felejtettem el,nem kerestem kifogást,el mondtam neki mikor indult haza,ő meg annyit mondott,hogy a legnagyobb ajándék hogy azt a napot eggyütt tölthette velem :)
azért ment ki a fejemből,mert hogy fogalmazzak..gyászolok és tényleg csak sírni van kedvem néha,igy nem mindig emlékszem ilyen eseményekre mint a névnap meg a szülinap
14L
igazából...honnan tudhattad olna h beteg leszel? szóval mért kellett volna 5 nappal előtte ajándékot venned?
én megértem a párod h rosszul esett neki, de ilyen esetben én a sütinek is örültem volna.
Hát, egy kicsit érdekes volt a legutóbbi kommented, kérdező. (Előre leszögezem, én nem a 14/L vagyok.)
Végiggondoltad a dolgokat? Én azon elgondolkoznék, hogy mennyire szeret téged a drágalátos párod (aki - már ne is haragudj - egy büdös bunkó lehet, ha nem érti meg, hogy beteg voltál, és nem értékeli, hogy te magad sütöttél neki), ha még egy általad leszólt tinédzserkapcsolatban is több empátia van, mint amivel ő áll hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!