Fölköszöntsem a páromat a névnapján?
Hát tudod...! Én lehet, hogy a nevét is elfelejteném, nemhogy fölköszöntsem...! Nem azért, bárki elfelejtheti a másik névnapját, de bunkózni akkor se kell!! Természetes, hogy neked rosszul esett!
Nálunk mindig én szólok a páromnak, hogy kinek mikor van születés- vagy névnapja, mert képtelen megjegyezni, de sose ilyen flegma!
Nézd, ha ugyanazt csinálod, mint ő, akkor te se vagy jobb.
Szóval vagy köszöntsd, vagy ne, de úgy ne viselkedj, ahogy ő.
Egyébként nem tudod véletlenül, hogy miért nem gondolja ezt ő olyan nagy cuccnak, hogy ünnepelni kelljen? Szóval lehet mögötte olyan, ami érthető okot ad erre a hozzáállásra.
Én pl. nem ünnepelem családban a szülinapot, névnapot, már a karácsonyt se, mert olyan a család, hogy inkább nem, rossz a légkör, rossz a hangulat, így nincs hangulatom még ünnepeken se jópofizni velük. Idén az én születésnapomat sokan elfelejtették a családból, szóval végülis velük én nem is ünnepelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!