Szerintetek joggal kérhetem, hogy az élettársa ne legyen
ott a farsangon?
Figyelt kérdés
A volt férjem ma bejelentette, hogy szeretne eljönni a fia farsangjára, hozni akarja az élettársát is. Azt hiszik, hogy ez olyan nagy buli lesz..holott kb. fél óra az egész, mikor minden gyerek elmondja, hogy ő mibe öltözött. Pár hete meg bejelentette, hogy átszeretné vinni másik oviba -gondolom magánoviba- a gyereket. Félek, hogy számon kéri majd az óvónőt..stb. Pedig a gyerek tényleg tanul, csak éppen előtte nem produkálja magát. Én a pici babával megyek, meg jön a férjem, aki tulajdonképpen neveli a gyereket. Szerintem ez viszont így helyes. Hiszen a férjem az aki a csoportnak ha kell valami segít, nem pedig a gyerek apja. Nem akarok ebből vitát, de nem szeretném, ha az élettársa ott lenne.
Az ovoda nyilt,az megy oda aki akar.És ha ő is kérné hogy a te férjed ne menjem?Még ha ő veel is él és ő "neveli"akkor se az apja az már van neki.Nem hinném hogy a te engedéjed kell ahhoz hogy betegye a lábát az ovodába.
2010. febr. 8. 10:35
2/20 anonim válasza:
Ha tényleg csak fél óra kibirod,ne is foglalkozz a dologgal.
2010. febr. 8. 10:36
3/20 anonim válasza:
Ennyi erővel a te férjed se menjen. Mit foglalkozol az élettársával? Szerintem a volt férjed azt hoz magával akit
akar...
2010. febr. 8. 10:37
4/20 anonim válasza:
Én inkább örülnék, hogy el szeretne jönni, nagyon sok elvált apa rá se kotlik a gyerekére. Lehet hogy vehemens ember a volt férjed és szerinte "nem fejlődik" az a gyerek, de értelmesen meg lehet beszélni vele, hogy Te vagy vele minden nap, jó ez az ovi, szeret ide járni-és ha kiszakítják a környezetéből lehet több bajt okoz, mint jót! Szerintem Téged inkább teljes mértékben az élettársa zavar. Dehát miért?? Új életet kezdett, párja van-ahogy neked meg új férjed. Egy félórácskát csak elbírsz velük lenni....
2010. febr. 8. 10:38
5/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a kérdést jól értettem, de van
a fiad apukája/
és a mostani férjed, aki többet törődik vele, mint a saját apja.
Szerintem nem biztos, hogy így helyes, de én sem örülnék neki, hogy ha az exem új nője el akarna jönni a kisfiam farsangjára. Szerintem SZÉPEN kérd meg, hogy ne jöjjön, mert neked nem esne jól, meg nem éreznd úgy jól magad, ha ott lenne. De ha ezt nem érti meg, akkor legyél te az okosabb, és bírd ki valahogy azt a fél órát!
2010. febr. 8. 10:39
6/20 anonim válasza:
Tipikus példája vagy annak, amikor amikor az anya el akarja idegeniteni a gyereket az apjától.
Attól, hogy másik férjed van, a gyerekednek még nem lesz másik apja!
Az apa szereti a gyerekét /csak téged nem/ mért baj ez.
Ha elviszi láthatásra akkor az ő élettársával van, nem?
Mért nem örülsz neki, hogy kiváncsi a kicsire és ha ismered, akkor ha elviszik nem aggódsz annyira!
2010. febr. 8. 10:40
7/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogyha előadná a tökéletes apát az ovónő előtt...aki a saját fia születésnapját nem tudja ráírni a papírra, hanem felhív, hogy mikor is született...az inkább hallgasson. Eleinte jóban voltam a barátnőjével, aztán elkezdett nem feljönni, inkább lenn maradt a kocsiba. Fogalmam sincs, hogy miért. Vitánk sosem volt! Szerintem azért, hogy a gyerek a mi dolgunk...akkor viszont nem gondolom, hogy a farsangon ott e helye.
2010. febr. 8. 10:41
8/20 anonim válasza:
Ha a mostani férjed ott lesz akkor egyezznek az "arányok"
Nem mondtad el ezt neki?
2010. febr. 8. 10:43
9/20 anonim válasza:
Ha az ő élettársa ne legyen ott, akkor a te férjed se legyen ott!
Ha a férjed apja akar lenni a gyereknek, akkor mondj le a gyerektartásról. Ha a volt férjed ezt elfogadja, akkor kérheted, hogy maradjanak otthon.
2010. febr. 8. 10:45
10/20 anonim válasza:
Szerintem a gyereknek is jó lenne, ha ott lenne az apja, és mivel élettársa is van, természetes, hogy együtt. Inkább örülj neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!