Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megfelelo valentinnapii...

Mi a megfelelo valentinnapii ajandek? Segitseteek

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 23:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez az egész Valentin-nap egy nagy gagyi. Nem csak egy napon kell szeretni valakit, ha meg szeretem, akkor bármikor megajándékozhatom vagy meglephetem.
2010. febr. 7. 23:38
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Az, ha együtt vagytok. Én nem lehetek Vele.
2010. febr. 7. 23:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Fiúnak vagy lánynak?

Mennyi idősnek?

valamit a hobbijával kapcsoltban,kettőtökkel kapcsolatban vagy egy szimpla vacsi együtt.

2010. febr. 7. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő?Hát azt te tudod hogy mit szeret.

Én kiábrándulnék az illetőből,ha valentinnapozna nekem :D

2010. febr. 7. 23:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megfelelő ajándék nem tárgyiasult, mert ezek a Valentin-napi piros-habos-plüss ajándékok nagyon cikisek tudnak lenni. (Lánynak virág elmegy...) Az elején még mi is vettünk ilyen-olyan szívecskés marhaságot egymásnak, most már inkább elmegyünk moziba v. vacsizni.
2010. febr. 7. 23:43
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az lenne a legmegfelelőbb, ha nem lenne Valentin nap. Elszakítottak attól, akit a legjobban szeretek, akkor, amikor el akart jegyezni, irritál a Valentin nap, sebeket tép fel, sírógörcsöm van tőle.
2010. febr. 7. 23:57
 7/16 A kérdező kommentje:

fiunaok,s 19eves.

s koszii a tobbineek.

2010. febr. 8. 14:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Sztem akkor egy általad készített vacsi,dvd-zés,összebújás, és a többi fantáziára bízva.

A másik meg, hogy szerintem ez a fiúknak annyira nem fontos "ünnep", enni meg ugye mindegyik szeret:) így szerintem ez nyerő:)

2010. febr. 8. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem sok 19 éves fiúról hallottam, aki odalenne a Vanelntin-napért. Főzz neki és egy romantikus vacsi... De semmi plüss meg rózsaszín meg cuki:)
2010. febr. 8. 18:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Valaki árulja már el nekem hogy mi értelme van így írni: "koszii a tobbineek". Minek ez az ii meg ee?
2010. febr. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!