Mit tehetnék? 34 éves vagyok,13 éve anyával vagyok itthon.
Figyelt kérdés
Szóval anya beteg lett nem tudja magát ellátni és állandó felügyeletet igényel.Ápolásira kényszerűltem.Apám már rég meghalt,tesóm nincs.Szóval már úgy érzem nekem soha nem lesz gyerekem.Eljár felettem az idő és mindenről lemaradok.Van barátom akivel már több éve eggyütt vagyunk,de csak hétvégén van itt 2, 3 napot,de az is teljes káosz,mert olyankor is anyát kell pesztrálni úgymond.Már szeretnék babát,de így lehetetlen. Barátom nem kőltözne ide,mert anya kikészíti a 2 nap alatt is míg itt van.Amit mellesleg meg is értek ugyanis úgy kell elképzelni mint ha egy 1 éves gyerek lenne anyám.Szóval mit tehetnék?Valaki tudna ajánlani valamit?Már rámegyek idegileg :-(2015. jan. 21. 21:51
21/23 anonim válasza:
Nem áldozhatod fel magad!Keress neki egy szép otthont és éld a saját életed!
22/23 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókohoz. Én is anyám mellett nőttem fel és nagyon szeretem, persze azóta már családot alapítottam, elváltam, stb. Ha ilyen helyzet állna elő, akkor intézményi ellátásban gondolkoznék. Dolgoztam is otthonban, mentős is voltam már, ez a határozott (szak)véleményem. ;-) Sok szerencsét! 39/F
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm utólsó!
2015. jan. 29. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!