A szitu a következő: van egy társaság, a társaságba bekerül 1 új lány(a társaság egyik tagjának bnője), szegénynek az egyik fél keze hiányzik,akkor látjátok elsőnek, alig beszéltek pár mondatot, megkérdeznétek tőle mi történt vele,h miért hiányzik a fél keze neki?
persze, de ne úgy , hogy mindenki rá figyeljen meg mindenki hallja...
2010. febr. 7. 20:04
2/14 anonim válasza:
Nem, nem kérdezném. A páromnak van egy barátja, akinek az egyik szeme üveg. 10 éve ismerem és soha nem kérdeztem meg tőle miért. Elmondták olyanok, akik tudták már, hogy gyermekkori betegség miatt. Ha akar úgyis beszél róla, ha nem akkor kérdezz meg egy olyan embert, aki ismeri.
2010. febr. 7. 20:05
3/14 anonim válasza:
Miért ne??Én megkérdezném,hisz neki is jobb ha egyenesen rákérdeznek mintha kiguvadt szemmel bámulnák,és suttognának róla..Ő már együtt tud vele élni,és ha valaki természetesen viselkedik,és persze kulturáltan kérdez rá abból baj nem lesz...
2010. febr. 7. 20:06
4/14 anonim válasza:
Az a lány tudja úgyis, hogy mindenki azon gondolkodik, hogy mi lett a kezével - szörnyen kellemetlen lehet neki.
Gondold magad az ő helyébe: inkább elviselnéd, hogy sugdossanak a hátad mögött, találgassanak, minthogy nyíltan, őszintén, tapintatosan és intelligensen érdeklődve megkérdezik, hogy mi történt a kezeddel?
Én biztos, hogy az utóbbit választanám...
2010. febr. 7. 20:06
5/14 anonim válasza:
Megkérdezném,hogy mi történt de csak diszkréten!Neki is kellemetlen sztem,hogy kérdezgetik...
2010. febr. 7. 20:07
6/14 A kérdező kommentje:
Idővel megkérdezném én is, de nem úgy h a 2. mondata ez volt a lányhoz az egyik "kedves" ismerősünknek.
És szerintem értelmes felnőtt ember nem sugdolózik ilyenről...
2010. febr. 7. 20:09
7/14 anonim válasza:
En nem kerdeznem meg a lanytol. Hanem a baratjatol, aki mar regebb ota a tarsasagotokban van. Eddig a srac nem is meselt errol? Furcsa.
2010. febr. 7. 20:10
8/14 anonim válasza:
Én is megkérdezném, de csak ha már párszor beszélgettem vele és kölcsönösen szimpik voltunk egymásnak. És persze akkor is csak úgy, hogy más azért ne nagyon hallja. Ha netán mégis kellemetlen lenne neki.
2010. febr. 7. 20:10
9/14 anonim válasza:
Kicsit ismerkednék vele, azután. Padtársam is megkérdeztem, miért hallássérült,és hogy mennyire, de így: Megkérdezhetem miét lettél az,talán baleset miatt? Nagyon diszkréten kérdeztem, és elmosolyodott és azt mondta, persze! És elmondta.
2010. febr. 7. 20:12
10/14 A kérdező kommentje:
Ritkán jön össze a társaság, így nem volt alkalma a srácnak elmesélni. Azt tudtuk,h szegénynek ilyen problémája van, de azt nem hogy miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!