A fiatalabb férfiak miért jönnek össze sokszor elvált anyukákkal?
Figyelt kérdés
28+ férfiakról beszélek, nagyon gyakori, hogy összejönnek elvált anyukákkal, aztán vagy működik vagy nem, az utóbbi gyakoribb. Van annyi huszonéves csinos, egyedülálló lány, mi vesz rá valakit, hogy egy gyakran idősebb, 30-as 40-es nővel jöjjön össze?Ráadásul más ember gyerekét nevelhetik.2015. jan. 19. 16:53
11/12 anonim válasza:
Megkérdeztem a férjemet(meséltem neki a kérdést),hogy miért pont én,miért nem egy fiatalabb,azt mondta,mert téged szeretlek,ha 18 lennél,akkor is téged szeretnélek,nem a korod a lényeg.
12/12 anonim válasza:
Mondjuk, ugyanazért, amiért fiatal lányok jönnek össze nős-gyerekes apákkal: mert az illető már egyszer BIZONYÍTOTT a SZEREPÉBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!