Mit tennétek, ha a feleségetek titokban füvet szívna?
Off: "Vegulis az italtól csak agresszív lesz az ember"
En ugy latom, hogy neked nincsen fogalmad rola. Az alkohol NEM valtoztatja meg a szemelyiseget, ha egy-egy alkalommal a pohar fenekere nezunk, annyi, hogy feloldja az onkontrollt. Tehat ha valaki alapvetoen agressziv, csak alnyomja magaban, abbol nagy esellyel kijon bizonyos mennyisegu alkohol bevitele utan. Ezt el lehet mondani a reszegen torteno megcsalasokrol, es masrol is.
Ha valaki alkoholistava valik, az mas kerdes. Akkor egy ido utan eltorzul az elmeje, de ha az ember idonkent osszeul a barataival, attol nem lesz semmi baja. Ha te agressziv vagy reszegen, akkor gondolkodj el, hogy milyen problemaid vannak alapjaraton.
On: En biztosan nem elnek egyutt egy olyan emberrel, aki hazudik nekem.
Mint minden esetben itt is azt kéne tuidni, hogy mennyire rendszeres illetve mennyire függőség. A mértékletesség fontos. Mittudomén havonta egy dzsó még nem nevezhető függésnek. Az alkohol sokkal pusztítóbb. A férj gyanakvása romboló, bár egy hazug drogossal meg nem lehet beszélgetni.
Mit tennék? Sokkal de sokkal jobban figyelnék rá. Mit tesz, mit mond, kivel találkozik, érződik e a ruháján fű vagy más szag, stb..
Igen, a fű drog!
És nem 70 éves vagyok, hanem a bőven a fele sem.
Engem nem zavarna. Ha néha rágyújt, hát tegye.
Én is próbáltam, de nem jött be, úgyhogy nem együtt szívnánk.
Bár jobban meglepődnék amiatt, hogy feleségem van, mint amiatt, hogy füvezik, mert nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!