Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a feleségetek...

Mit tennétek, ha a feleségetek titokban füvet szívna?

Figyelt kérdés
Több mint tíz éve abbahagyta,de minden cigisdoboz ki van belezve,és cigipapirt is találtam a táskájában.Rákérdezni felesleges,úgyis letagadná.
2015. jan. 19. 09:36
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
66%

Off: "Vegulis az italtól csak agresszív lesz az ember"

En ugy latom, hogy neked nincsen fogalmad rola. Az alkohol NEM valtoztatja meg a szemelyiseget, ha egy-egy alkalommal a pohar fenekere nezunk, annyi, hogy feloldja az onkontrollt. Tehat ha valaki alapvetoen agressziv, csak alnyomja magaban, abbol nagy esellyel kijon bizonyos mennyisegu alkohol bevitele utan. Ezt el lehet mondani a reszegen torteno megcsalasokrol, es masrol is.

Ha valaki alkoholistava valik, az mas kerdes. Akkor egy ido utan eltorzul az elmeje, de ha az ember idonkent osszeul a barataival, attol nem lesz semmi baja. Ha te agressziv vagy reszegen, akkor gondolkodj el, hogy milyen problemaid vannak alapjaraton.

On: En biztosan nem elnek egyutt egy olyan emberrel, aki hazudik nekem.

2015. jan. 19. 10:04
 12/40 anonim ***** válasza:
90%

Mint minden esetben itt is azt kéne tuidni, hogy mennyire rendszeres illetve mennyire függőség. A mértékletesség fontos. Mittudomén havonta egy dzsó még nem nevezhető függésnek. Az alkohol sokkal pusztítóbb. A férj gyanakvása romboló, bár egy hazug drogossal meg nem lehet beszélgetni.

Mit tennék? Sokkal de sokkal jobban figyelnék rá. Mit tesz, mit mond, kivel találkozik, érződik e a ruháján fű vagy más szag, stb..

2015. jan. 19. 10:06
 13/40 anonim ***** válasza:
50%
Ezen jot nevettem utolso, koszi :D csak hogy a fű nem hoz elo semmi,ilyesmit az emberből. Es nem tiltják mindenhol, valoszinuleg Hollandiában meg az usa egyed államaiban sem véletlenül legális :D gyógyászati célokra is használják.
2015. jan. 19. 10:07
 14/40 anonim ***** válasza:
22%
Az alkoholt is hasznaljak gyogyaszati celokra. Errol ennyit.
2015. jan. 19. 10:08
 15/40 anonim ***** válasza:
56%
Jól van már Tudorka! Senkit nem fogsz meggyőzni itt, hogy a fű mennyire egészséges! Te ma már szívtál egyet?
2015. jan. 19. 10:09
 16/40 anonim ***** válasza:
36%
De nyilvan a többire nem válaszolsz:) mindegy is, elegge vagytok maradva vqgy csak hülyék vagytok ha azt hiszitek a fű rosszabb mint a pia
2015. jan. 19. 10:10
 17/40 anonim ***** válasza:
48%

Igen, a fű drog!

És nem 70 éves vagyok, hanem a bőven a fele sem.

2015. jan. 19. 10:10
 18/40 anonim ***** válasza:
43%
Ki mondta hogy egszseges te szerencsétlen? :D nyilvan laros valamennyire mar csak a dohány miatt is, de meg mindig ez a legkisebb rossz
2015. jan. 19. 10:11
 19/40 anonim ***** válasza:
60%
Nem hisszük azt. Mindekettő nagyon romboló. Menj vissza az "egyszervolt.hu"-ra.
2015. jan. 19. 10:11
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

Engem nem zavarna. Ha néha rágyújt, hát tegye.

Én is próbáltam, de nem jött be, úgyhogy nem együtt szívnánk.

Bár jobban meglepődnék amiatt, hogy feleségem van, mint amiatt, hogy füvezik, mert nő vagyok.

2015. jan. 19. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!