Ez jogos elvárás vagy szemétség ilyet kérnem?
Figyelt kérdés
Utálom, mikor mindenki kopogás nélkül bemászkál a fürdőbe, mikor ott vagyok, vagy a szobámba, mikor esetleg átöltözök. Karácsonykor a bátyám akkor jött be a fürdőbe, mikor tampont cseréltem, ezért megbeszéltük, hogy azt a 10 percet bírják már ki, bele is egyeztek, azóta nem jönnek be, ha muszáj, akkor kopognak előtte. Ez viszont fordítva nem igaz, én bemegyek a fürdőszobába, ha valaki van is bent (amikor apum van, akkor azért csak akkor, ha tudom, hogy fel van öltözve), de ez őket nem zavarja. (Még mielőtt valaki belekötne, tudom, mert a karácsonyi megbeszélés óta sem szóltak, és akkor is azt mondták, hogy én menjek be nyugodtan, őket nem érdekli, ők is láttak engem meztelenül, mikor kicsi voltam, stb..) Szerintetek így tényleg bejárhatok, vagy én is várjam meg, amíg kijönnek? (Azért persze nem minden alkalommal megyek be, kb 2-3 havonta 1 alkalom, nekik viszont szinte mindig pont akkor volt valami dolguk, amikor én ott voltam.)2015. jan. 17. 21:37
11/17 anonim válasza:
Átteszed a gyógyszereidet máshova. Különben is rá van írva a legtöbbre, hogy száraz, hűvös helyen tartandó, nem a nedves, párás fürdőben.
Egyébként nálunk soha nem volt senki ekkora vadbarom. Soha senki nem nyit be a másikhoz, és el tudja halasztani a dolgát 10 perccel.
12/17 anonim válasza:
van egy fergeteges találmány, úgy hívják zár kulccsal
13/17 anonim válasza:
"Szerintetek így tényleg bejárhatok, vagy én is várjam meg, amíg kijönnek?"
Tényleg világít a negró...
14/17 anonim válasza:
Ezért van ilyen sötét kint... :)
10 perc neked is ugyanúgy 10 perc mint nekik..ha ők tudjanak már várni 10 percet, tudj te is. És nincs az a gyógyszer, ami ne érne rá 10 perc múlva. De minek tartod ott, vidd be a szobádba, vagy tedd a konyhaszekrénybe.
Tudod....annyit várj el mástól, amennyit te is adsz!
15/17 anonim válasza:
ha olyant csinalsz zard be az ajtot, amugy engem nem zavar ha bejönnek...
16/17 anonim válasza:
Apád is ember gondolod nem nyúl magához, ugyan kicsim, óvatosabban nyitogass
17/17 anonim válasza:
nálunk senki nem megy a fürdőbe, ha valaki bent van. ennyi tiszteletet megadunk a másiknak, ha láttuk már régebben mesztelenül, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!