Milyen formában tudsz megsértődni a párkapcsolatban/házasságodban?
Igen,egyszer velünk is elő fordult.
A Párom egy mondatban lenézte a munkámat(amiből élünk gyakorlatilag).Ezt még nem tettem szóvá.Aztán még egyszer előkerült a dolog.Akkor már elmagyaráztam neki,persze nem szépen,hogy ez van és én is nagyon utálom csinálni,de nem az én szégyenem,hogy a hivatásos sofőr jogosítványommal nőként nem találok normális munkát és csak az utcaseprés és a szemétszedés jutott nekem.De persze akkor nagyon haragudtam és még most is,ha eszembe jut,pedig nem akart a párom megsérteni,persze nem úgy gondolta.Ehhez az is közre játszott,hogy sokszor lenézik a munkámat.Szinte minden nap.Mert sajnos szégyellni kell manapság,ha valaki az utcát takarítja.
Berágtam akkor nagyon a Páromra,de neki is meg kell értenie,hogy hagyjon békén ilyen téren.A problémát úgy oldottuk meg,hogy nem beszélek a munkámról(erről a munkámról) neki soha többet,amíg kénytelen vagyok itt dolgozni,ő pedig nem kérdez róla.És így nincs vita.
Én napokig meg voltam sértődve és azóta is nagyon rossz erre gondolni,bár a párom megpróbált kiengesztelni,de amíg az átlag ember lenézi a munkámat,addig én is így fogok érezni és nem tudom elfogadni,hogy ezt kell csinálnom.
hallod!
az én volt feleségem mindenen megsértődött a kapcsolatunk végén azért veszekedett mert nem veszekszem vele (komoly)
de amúgy mindenen,és egy kis hülyeség miatt napokig,hetekig képes volt cseszegetni nem vagyok szent de nem vagyok alkesz,gépes,drogos,csajozós,stbazért mesélem mert nem lett volna rá igazi oka.35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!