A párotok mellett eszetekbe szokott jutni a régi szerelmetek?
Szia!
Jó a kérdés,én szinte mindennap átélem ezt az érzést,egy kicsit olyan mintha két életem lenne..Férjnél vagyok lassan 7 éve már,gyerekeink is születtek,és ne érts félre imádom őket,szeretem a férjem,de volt az életemben egy srác még 18 évesen,aki elment a légióba(de ez egy másik történet)és ő iránta érzek azóta is szerelmet..a férjem szokta kérdezgetni hogy ugye szeretsz,erre persze azt mondom hogy igen,szeretlek(azt már nem teszem hozzá hogy nem szerelemmel)de ettől függetlenül a házasságunkkal minden rendben,semmi párkapcsolati problémánk sincs,ugyanakkor bár nappal az "övé" vagyok,éjjelente a szerelmemről álmodok..
barátnőm mondta a minap egyébként,hogy ő látott engem mindkét férfi oldalán,és az a tűz,ami 18 évesen csillogott a szememben,azt a tüzet azóta sem látta,hát talán nem véletlen de ez van..
én sajnos nem tudok ellene mit tenni,elfogadtam a helyzetet,így élek évek óta már..
esetleg ha van nagyon jó barátnőd,beszélj vele erről,de az is lehet hogy magadban le tudod rendezni a dolgot,az ember néha álmodik fura dolgokat,az persze más kérdés,hogy én szinte minden éjszaka
szép napot!:)
Nem mindegy, hogy hogyan jut eszedbe a volt kedvesed.
Az természetes, hogy néha gondolsz rá, hiszen egykor nagyon szeretted, az emlékeket nem lehet kitörölni. És egy igazi szerelem sosem múlik el nyom nélkül.
Az a kérdés, hogy ha esetleg felbukkana-e a régi szerelmed, kellene-e neked, elhagynád-e érte a párod, fel tudna-e kavarni annyira, hogy tényleg meginogj a pároddal kapcsolatban. Akkor baj van.
mindekitol elenzest a helyesirasert..
Azt ami elemi erovel tor rad, es azt amit a "soha olyan nem lesz" tipusu errzes karakterizal, azt nem szabadna veszni hagyni...
Többször voltam már szerelmes, de sose jut eszembe egy régi pasi sem ilyen módon. Természetesen eszembe jut, ha megyek valahová, hogy együtt is voltunk itt, de mint barátra gondolok, semmi több.
Ha nem zártad le a régi kapcsolataidat érzelmileg, nem szabad szorosabbra fűzni a jelenlegit!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!