Ha közös a felügyeleti jog, akkor beleszólhat az egyik szülő abba, hogy a másiknál mit eszik a gyerek?
Párommal 1 hónapja költöztünk össze. A gyerekei 7 és 6 évesek, heti 3-4 napot vannak itt.
Az anyukának az a baja, hogy nem főzök minden nap friss főtt ételt, hanem hideget eszünk. Főleg kenyeret, pirítóst valamilyen házi krémmel (avokádó, padlizsán, májkrém, brokkoli, tojás stb). A gyerekek nagyon szeretik.
Van ebbe bármi beleszólása? Azt mondta, kérni fogja a gyerekelhelyezés megváltoztatását e miatt.
Egyébként lenyűgöz, hogy egy apa saját sütésű kenyérből és vélhetően házi zöldségkrémből készít ennivalót. Szerintem az anya rinyálhat az elhelyezéssel, de ki fogják röhögni.
Nem a hőmérséklettől lesz egy étel helyes. A toast-kenyeres teszkós párizsi majonézzel pont annyira tápláló, mint a tésztaleves vegetával.
Kíváncsi lennék, 13-as honnan veszed ezt az agymenést, én is valami női magazinra tudok tippelni.
Amióta az eszemet tudom szendvicset vacsorázom, méghozzá fehérkenyérből. Akkor amikor jónak gondolom, ha éjfélkor, akkor éjfélkor.
25 évesen 16-nak nézek ki, egy deka felesleg sincsen rajtam. Azelőtt sem volt hogy edzeni kezdtem volna, azóta meg még pluszban ennem kell, hogy ne fogyjak el.
Sosem volt semmi problémám, makk egészséges vagyok, a fogaim is rendben vannak.
Elárulnád kérlek, hogy mégis miért ne lehetne éjszakára kenyeret fogyasztani?
A gyerekek szeretik, tehát nem kiéhezetten mennek vissza, nem allergiásak rá... akkor ez pusztán kötözködés az ex részéről.
Mondjátok meg, hogy kérje nyugodtan, ki fogják röhögni. A fél országtól elvehetnék a gyerekeket, mert napi szinten éheznek vagy csak sz. rt esznek (rendszeres mekis kaja) ...
Tibbekkozt dietetikusoktol,valamint egy-ket testepito modell ismerosomtol. Elképzelhetőnek tartom egyébként,hogy irnak rola noi magazinokban is, nem tudhatom,ugyanis meg soha egyet sem fogtam a kezembe. :)
Ui. 16 evesnek kinezo25 évesnek: orulj,hogy ilyen szerencsés vagy még nost egyel jo sokat,mig lehet. Hamarosan a korod miatt lassul majd a metabizmusod, es ha nem akarsz elhizni,akkor nem lesz este kenyci.
Na ja, mert mind a testépítők, mind a modellek az egészségükről híresek. Még ha valami fittness-gurut írtál volna, vagy aerobic edzőt, akkor jól van, de komolyan egy modell étrendjét akarod a normál emberbe belebeszélni?
Mellesleg ha tk kenyeret süt házilag magvakból, akkor a kérdező vagy nagyon odafigyel arra, mit eszik alapból, vagy IR-es, esetleg PCO-s, és csökkentett szénhidráttartalmú diétán van, ergo a kenyeret is így süti, és a házi kenőkrémeket is így készíti. Ez meg igen messze van az egészségtelentől.
Kérdező: Ne kérjetek igazat a gyerekek anyjától, mert nektek éppen van, neki meg sokba kerül (a méltóságába, ha jól kiröhögik a hivatalban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!