Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, pasik, fiúk, titeket...

Férjek, pasik, fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök olyan képet tenne fel közösségi oldalra, amin látszik szépen a dekoltázsa és a csinos alakja? (többi lent)

Figyelt kérdés
Természetesen amúgy sosem rak fel ilyesmit, ez az egyetlen ilyen "cicis" képe van fent, ami felkerült.
2015. jan. 14. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem volna mindegy, hogy a dekoltázsból a nő alakjára lehet következtetni,

avagy a foglalkozására!!

2015. jan. 14. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Csapkodjatok agyon péklapáttal, de nekem van mellem, sőt szép mellem, és szégyen-gyalázat, de büszke vagyok rá, a ruháim többsége dekoltált. Az ízlésesség határát soha nem lépem túl, de mivel elégedett vagyok az alakommal, így nem is zavar, ha ilyen, vagy ilyesmi képet töltenek fel rólam. amúgy nem vagyok nagy képfeltöltős, igazából a képeim nagy részét maga a pasim rakta fel rólam a közösségi oldalra. Szóval szerintem nem zavarja. Legalábbis egyikre se szerkesztett fekete csíkot cenzúra felirattal.
2015. jan. 15. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:
3%

Utolsó!

Akkor akinek "szép nagy farka van" az is tegye ki büszkén??!

2015. jan. 16. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Hogy jön egy farok egy fedett mellhez?
2015. jan. 16. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Számomra sem egészen világos, hogyan kapcsolódik a kettő.

Nem meztelenül pózolok, nem is melltartóban, bikinis kép talán egy van fent. Így nem releváns a hozzászólásod. De azért válaszolok, hátha megnyugszik a lelked:

Fürdőnadrágos képet egy pasi is feltölthet, szerintem senkit nem bélyegeztek meg skarlát betűvel, bármekkora is volt a f*rka. :)

2015. jan. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!