Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most 15-25 évesek, ti hány...

Most 15-25 évesek, ti hány éves korotokban szeretnétek gyereket és összesen hányat?

Figyelt kérdés
És még egy kérdés ha még esetleg belefér, hogy úgy tervezitek, hogy ha lesz gyereketek, akkor vesztek majd neki saját lakást? (És hogy érzitek, meg fogjátok tudni venni neki?)
2015. jan. 12. 15:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, két gyermeket minimum szeretnék, az egyiket még 30 éves korom előtt, de mivel egyedül vagyok ezek most még csak álmok. Igyekszem úgy alakítani az életem, hogy később megtehessem azt, hogy támogatom a gyerekeim, de ez még nagyon messzi dolog és persze nagyon sok mindentől függ. Nyilván gyűjteni fogok neki, de csak úgy venni egy házat lakást nagyon drága. Nem hinném, hogy annyira jól fog menni minden, hogy ennyi pénzem legyen...
2015. jan. 12. 17:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Max. a párom miatt szülnék, nekem nem kell gyerek. Ám mivel jelenleg nem tudnék kihordani egy terhességet, így mindegy is.
2015. jan. 12. 17:29
 23/28 anonim ***** válasza:

19l vagyok 19 a barátom.

egyetem után dolgozni akarok pár évet, a gyes miatt is, de nem csak azért. a barátom már dolgozik. 25 és 30 éves korounk között szeretnénk gyereket. 1-2őt.

ha megtehetjük, akkor igen, vennénk majd nekik. ha magyarországon maradunk tuti nem lesz rá esély. még sajátra se

2015. jan. 12. 17:48
 24/28 anonim ***** válasza:

kettő vagy három gyereket szeretnék. Természetsen támogatnám anyagilag amennyire tudom. De szeretném ha ő is minél önállóbban tudná alakítani a jövőjét. Külfölödön élünk, és mivel 2 anyanyelvű lesz, még nagyobb esélye lesz egy sikeresebb életre, vagyis remélem.

19L

2015. jan. 12. 19:37
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok gyereket.

Ami a lakást illeti, szerintem a szülőnek ez már nem feladata.

24/L

2015. jan. 12. 23:19
 26/28 anonim ***** válasza:

30 alatt szeretném megszulni a gyerekeim, 1-3-at. Ki tudja hogy alakul. Férj van, két biztos állás van, kocsi van, ház jövőre lesz de hitellel :-(

Remélem annyira sok pénzünk lesz, hogy tudok nekik lakást venni, de Magyarországon manapság? ááhhh! :-/ meglátjuk. Örülök ha a miénket meg tudjuk venni egyelőre.

A fiatalabbaknak mondom: amíg nem találtam meg életem párját én sem akartam gyereket, sőt! De most, hogy boldogok vagyunk, ő támogat és látom milyen jó férj és apa lesz, így teljesen más.

23/L

2015. jan. 13. 01:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Én se akarok gyereket, még sose éreztem, hogy akarnék, de azért nem merem állítani, hogy sose lesz. Ha lesz, 30 előtt biztosan nem, és csak besegítenék majd a házba. Én úgy érzem, hogy úgy helyes, ha az ember felnőttként maga vezeti az életét.

24/L

2015. jan. 13. 01:52
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez nem faladat kérdése.

Amelyik szülő megteheti,szerintem vesz lakást a gyerekének.

Látod,itt sokan annyira fontosnak tartják a saját lakást 23 évesen,hogy hitelt vesznek fel.

Na,ezek fognak majd sírni pár év múlva....

Én soha nem veszek fel hitelt,majd ha lesz rá pénzem,akkor veszek lakást,addig nem.

Nem fogom a kétszeresét kifizetni bizonytalan idő alatt.

2015. jan. 13. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!