Most 15-25 évesek, ti hány éves korotokban szeretnétek gyereket és összesen hányat?
19l vagyok 19 a barátom.
egyetem után dolgozni akarok pár évet, a gyes miatt is, de nem csak azért. a barátom már dolgozik. 25 és 30 éves korounk között szeretnénk gyereket. 1-2őt.
ha megtehetjük, akkor igen, vennénk majd nekik. ha magyarországon maradunk tuti nem lesz rá esély. még sajátra se
kettő vagy három gyereket szeretnék. Természetsen támogatnám anyagilag amennyire tudom. De szeretném ha ő is minél önállóbban tudná alakítani a jövőjét. Külfölödön élünk, és mivel 2 anyanyelvű lesz, még nagyobb esélye lesz egy sikeresebb életre, vagyis remélem.
19L
Nem akarok gyereket.
Ami a lakást illeti, szerintem a szülőnek ez már nem feladata.
24/L
30 alatt szeretném megszulni a gyerekeim, 1-3-at. Ki tudja hogy alakul. Férj van, két biztos állás van, kocsi van, ház jövőre lesz de hitellel :-(
Remélem annyira sok pénzünk lesz, hogy tudok nekik lakást venni, de Magyarországon manapság? ááhhh! :-/ meglátjuk. Örülök ha a miénket meg tudjuk venni egyelőre.
A fiatalabbaknak mondom: amíg nem találtam meg életem párját én sem akartam gyereket, sőt! De most, hogy boldogok vagyunk, ő támogat és látom milyen jó férj és apa lesz, így teljesen más.
23/L
Én se akarok gyereket, még sose éreztem, hogy akarnék, de azért nem merem állítani, hogy sose lesz. Ha lesz, 30 előtt biztosan nem, és csak besegítenék majd a házba. Én úgy érzem, hogy úgy helyes, ha az ember felnőttként maga vezeti az életét.
24/L
Ez nem faladat kérdése.
Amelyik szülő megteheti,szerintem vesz lakást a gyerekének.
Látod,itt sokan annyira fontosnak tartják a saját lakást 23 évesen,hogy hitelt vesznek fel.
Na,ezek fognak majd sírni pár év múlva....
Én soha nem veszek fel hitelt,majd ha lesz rá pénzem,akkor veszek lakást,addig nem.
Nem fogom a kétszeresét kifizetni bizonytalan idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!