Most 15-25 évesek, ti hány éves korotokban szeretnétek gyereket és összesen hányat?
Nem igazán szeretnék gyereket.
21/N
Max akkor vállalnék gyereket, ha havi több százezer Ft-ot keresnék, és a bankba lenne úgy legalább 30 millió megtakarításom. (meg persze lakás, autó, stb...)
21/F
Már most is szülnék, de kb. 29-30 évesen jutok/jutunk el (remélhetőleg) odáig, hogy jöhessen a baba :) Kettőt szeretnék, de egynek is nagyon fogok örülni.
A lakásvásárlás túl távoli téma még, először legyen saját, a gyermekünknek meg mindenben segíteni fogunk, ha kész lakást nem is kap, azért az nagy luxus a mai világban. De megfelelő gyermekkorral meg taníttatással szerintem már eleve jó esélyekkel indul majd, ennyi is nagy dolog, ha összejön.
27/N
3 gyermeket szeretnék, az elsőt 5 év múlva, 28 évesen.
A lakás kérdésen még nem gondolkodtam, feleslegesnek is tartom, majd akkor töröm rajta a fejem, ha aktuálissá válik.
26 vagyok, már van egy 2 éves kislányom.28-30 között tervezünk még egyet. Mindig is úgy terveztem, hogy 30 éves korom előtt 2 gyereket szülök.
Lesz saját lakásuk, vagyis dolgozunk rajta a férjemmel!
Nem tudhatom mit fog hozni az élet, ezért ilyen téren nem is tervezek előre. Lehet az igazit csak 35 évesen fogom megtalálni, ezért csak utána lesz gyerekem. Viszont 25-28 éves kor alatt semmiképp se szeretnék, és utána is minimum egyet igen :)
16/l
Gyerekek: Nekünk már van egy kicsink. Most van útban a második. A harmadikban még nem vagyunk biztosak, de egyelőre úgy vagyunk vele, hogy kettő elég. :) Mivel fiatalok vagyunk, nem merem kijelenteni hogy tutira nem lesz, mert 10 év múlva is bevállalhatunk még egyet.
Ház: Ezt még nem tudjuk. Mi jól állunk anyagilag és van saját családi házunk, de hogy mennyit tudunk félretenni majd és hogy mi változik addig, az a jövő titka. Még sok felújításra váró dolog van, azokat csinálgatjuk. Ha lesz rá elég pénzünk, természetesen veszünk nekik házat. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!