Szoktatok a párotokkal kötözködni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 13:33
1/10 anonim válasza:
Nem szoktam vele kötözködni, csak játékból húzzuk egymást,de mindig tudjuk, hol a határ.
2/10 anonim válasza:
Inkább ő szokott velem! :(
De már annyira elegem van belőle!!!
3/10 anonim válasza:
minden normális párkapcsolatban vannak veszekedések...csak nem mind1 h kicsik vagy nagyok! a miénkben is vannak néha kisebbek de az nélkül lehet h unalmas is lenne
5/10 anonim válasza:
szoktunk
ő azért,mert olyankor előjön a hisztizős énem,és akkor gyerekmódjára verekszünk(persze közben vigyázunk a msáikra)
én meg azért kötözködöm,mert olyankor nyíg,és csak sok sok bujással "engesztelehető"
7/10 anonim válasza:
Volt mikor kötözködtünk, mindketten skorpiók vagyunk. Sajnos már nem fogjuk tenni soha:(
8/10 anonim válasza:
Azert ne tevesszuk ossze a vita a veszekedessel! A vita ok,de veszekedni annyit jelent mint a vitan tul! megbantani a masikat. Keruld ezeket,mert minden egyes veszekedes 1 lepes hatra! Meg ha olyan jo is utana kibekulni esetleg... Persze vannak (sokan)akik ezt lattak es valahogy ezt normalisnak erzik...
9/10 anonim válasza:
Ritkán, de előfordul. Vannak olyan napjaink, hogy a kutya se fekszik jó helyen, és ilyenkor abba tudunk belekötni, aki ott van mellettünk, és ez általában ugye a másik. De szinte mindig le tudunk higgadni, tehát veszekedésig nem megy el a dolog.
10/10 anonim válasza:
Mértékkel, megbántani sosem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!