Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családotokban nyert már...

Családotokban nyert már valaki nagyobb nyereményt?

Figyelt kérdés
Én most lottóztam életemben másodszor és hármasom lett.
2015. jan. 6. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el ezt a szituációt:

Ülünk a tévé előtt, anyám kapcsol a lottósorsolásra.

Minden számnál egyre jobban kerekedik a szeme, a negyediknél hiperventillál. Az ötödik, egyben utolsó szám után visít.

Aztán előveszi a lottószelvényt, káromkodik mint egy kocsis.

Két szelvényen találta el az öt számot. Lett egy hármasa és egy kettese.

Azóta egy szelvénnyel játszik.

2015. jan. 7. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Apum nyert egyszer 240e ft-ot, Görögországba mentünk belőle.

2-ese többször is volt

2015. jan. 7. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
11: hehe nekem hasonló a kenóval volt, csak ott ugye egy szelvényen lehet több kockát is feladni, és én még ráadásul azon a napon pont el is felejtettem feladni, fő díj nem lett volna, de jól jött volna az értéke kb. 100eFt lett volna még így is. Azóta semmit se lottózok! :)
2015. jan. 7. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk apukám lottózik, egyszer nyertünk 2 milliót, ami nagyon jól jött, elutaztunk Görögországba :)
2015. jan. 7. 20:23
 15/15 anonim válasza:
Igaz, ez nem mostanában volt de a mamám nyert egy több milliós autot 1980 körül, az autó helyett az árát kérelmezte, mert a családban akkor senkinek nem volt jogosítványa. De így is nagy öröm volt 🙂
2021. jan. 31. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!