Nők! A ti párotok mikor látogatott meg először, mikor távkapcsolatban éltetek?
Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm annak, aki válaszol. Viszont csak arra vagyok kíváncsi, hogy a NŐT mikor látogatta meg a FÉRFI legelőször, mennyi idő elteltével. A fordított esetre nem. :)2015. jan. 6. 21:17
2/8 anonim válasza:
mit jelent a kérdésben, hogy mikor látogatott meg távkapcsolatban először?
mikor találkoztunk először vagy, mikor jött el a lakásomba?
ha az előbbi, akkor úgy 2-3 hónap után
ha az utóbbi, akkor szerintem fél évnél egy kicsivel kevesebb
3/8 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy az én lakóhelyemen találkozunk először, véletlen (nyaralt a környéken). Miután összejöttünk, ezért én látogattam meg őt először, mivel ő már volt nálam. Ő 5 hétre az első találkozásra látogatott meg először úgy, hogy kapcsolatban voltunk. Nálunk más országokról volt szó.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszotokat! :)
Kettes, igazad van, kicsit nyitottra sikerült a kérdés. :s Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor találkoztatok legeslegelőször élőben, mennyi idő ismertség után.
2015. jan. 6. 22:21
5/8 anonim válasza:
Mi másfél hónap után találkoztunk először.
7/8 anonim válasza:
mi egy évig éltünk távkapcsolatban (100 km), és utána összeköltöztünk, most februárban leszünk 6 évesek.
chat-en ismerkedtünk meg, utána skype-on beszéltünk és azt hiszem három hát után látogatott meg... és ittragadt két hétre.... :D
8/8 anonim válasza:
mármint három hét után csak itt nincs szerkesztés funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!