Feleségem arra kér hogy engedjem meg, hogy férfi barátai is legyenek. Ti megengednétek neki?
Idézet Cartman-től félig meddig (Ő azt mondja, hogy "ez durvább lesz, mint a szamárszex"). De jó lenne, ha a privátokat meghagynátok magatoknak, és így ezzel el is érkeztünk egy pár kérdéssel lentebbi kamukérdéshez.
Nincs ma iskola? :)
Bár nem tudom kamu e a kérdés de Én biztos nem!Lehet lepontozni,de én nem hiszek a férfi női barátságban!Az egyik elöbb utóbb akar valamit mindig.
Pont a minap a feleségem barátnője volt nálunk,aki szingli már egy jó ideje.Néha dugogat ezzel azzal,de szeretne komoly kapcsolatot.De azzal a feltétellel hogy néha szereten ide oda elmenni más férfiakkal,kicsit ittas állapotában azt is kinyögte hogy néha szexelni is szeretne velük.Tőlem kérdezte hogy ez normális e?Hát mondom ez nézőpont kérdése,de mondom és kávézgatni sem engedném el más pasikkal,nem hogy dugni.Mondja ő,hogy eltitkolni sem karja,mert az milyen gáz úgy.De ha lesz egy komolyabb pasija,akkor akkor elmondani sem szeretné a vágyait.Szóval férfitrsaim csak óvatosan a nőkkel.Én merem állítani hogy 100-ból 70 feleség szeretőt tart az tuti!!
Ez tuti kamukérdés, ilyen... nincs is erre jó szó, de na, ilyen férfi, mint a kérdező, nem létezhet :D
Méghogy engedném-e neki, Jézusom...
A feleséged hagyja neked, hogy eltiltsd dolgoktól? Már rég otthagytalak volna, legyél csak egyedül a hülyeségeiddel.
Azért megnézném, az "engedélyt sem kérnék" hölgyek mit szólnának a férjeik nő barátaihoz? :)
Amúgy nekem csak férfi barátaim vannak, de a férjemet sosem zavarta. Igaz, mind meleg pasik, de máskülönben sem.
Nem kénem a férjemet meg, felnőtt vagyok, és pontosan el tudom dönteni mit is akarok..
Ha "szőt kellene fogadnom" akkor én "dobnám ki" a férjem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!