Voltatok már távol a párotoktól 2 hónapot? Mi lett a
vége?
Figyelt kérdés
Túlélte a kapcsolat? Vagy szakítás lett belőle? Azzal nem is érdemes foglalkozni, aki 2 hónapot nem bír ki, és felrúgja az egészet? Azt légyszi írjátok le, hogy mennyi ideje voltatok együtt akkor.
Szia!én nem 2hónapot,csak 1et voltam töle távol.3éve voltunk együt.az eleje nehéz,de meg lehet szokni.és nem jutott eszünkbe,hogy emiatt akár szétmenjünk.
2010. febr. 5. 16:12
2/17 anonim válasza:
Ne vicclej 2 hónap nem sok idő ,még ha annak tünik akkor sem. Szerintem cska komolytalan kapcsolat szakadhat meg emiatt. (természetesen más állásponton vagyok ha éveket kell egymás nélkül tölteni,na de 2 hónap tényleg kibirhato egy stabil kapcsolatban)
2010. febr. 5. 16:16
3/17 anonim válasza:
én 6 éve vagyok együtt a barátommal de ő 2 napra ha elmennék valahova akkor már nem bízna bennem mert azt mondta, hogy ő senkiben se bízik még az anyjába se....
2010. febr. 5. 16:19
4/17 anonim válasza:
16:19 Azt hogy lehet bírni??????? Én biztosan beleőrülnék abba...mármint ha a párom nem bízna bennem...
Szia kérdező..
ez nem pont ide passzol, de szerintem részben...mi két évet voltunk együtt a párommal (nem laktunk együtt "hivatalosan" de időnk 9o%-át együtt töltöttük...2 éven keresztül) Aztán hoztunk egy döntést, közösen, teljesen felbolygattunk mindent, külön városba költöztünk, egyetem miatt...van hogy egy hónapban egyszer, max 2x találkozunk...először nehéz volt, de mostmár kicsit könnyebb...bármikor elérhetem telefonon, mindent megbeszélünk...a kapcsolatunkat teljesen átértékeltük...sokkal szorosabb a kötelék köztünk mint bármikor...ez számunkra is nagy próba tétel volt, de ha így kibírunk 2-3 évet akkor azt mondhatom "ez igen!":)
És valóban, ahogy te is mondod ha 2 hónap távollétet nem bír ki egy kapcsolat, akkor kár a gőzért...a távolság olyan mint a szél, a kis tüzeket eloltja, de a nagyot tovább táplálja...üdv
2010. febr. 5. 16:57
5/17 anonim válasza:
Szia! Mi májusban leszünk 9 évesek. Másfél éve a párom külföldön vállalt munkát. 3 havonta jár haza,de legutóbb fél év telt el a 2 hazajövetel között. Nagyon nehéz amikor visszamegy,de eszünkbe sem jut emiatt szakítani. Igaz van egy 16 hónapos kisfiunk ami még inkább összetartó erő.
2010. febr. 5. 17:00
6/17 anonim válasza:
9 hónapja voltunk együtt,amikor elvállalt egy külföldi munkát 4hónapra.Eszünkbe se jutott szétmenni.
2010. febr. 5. 17:10
7/17 anonim válasza:
már majdnem 2 éves volt a kapcsolat, vidéki volt így hetente 1-2 napot láttam, de egyszer több, mint egy hónapig nem találkoztunk és persze, h megcsalt.
2010. febr. 5. 17:16
8/17 anonim válasza:
17:16
ez hidd el a távolság nélkül is bekövetkezett volna...ez annyira nem "természetes", amennyire te azt gondolod...a távolság csak egy indok...egy magyarázat...de nem OK a megcsalásra...ez butaság...egy előző (az egyetemistás)
2010. febr. 5. 17:29
9/17 anonim válasza:
ő elsődleges indokként a távolságot jelölte meg, na és persze azt, h nem működött a szex. de akkor minek kellett 2 évig együtt lenni? :S
2010. febr. 5. 17:54
10/17 anonim válasza:
Tavaly kimenet a kanári-szigetekre tennerifére 3 hónapra.Minden gond nélkül átvészeltük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!