Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagy "elvárás"napi 1...

Nagyon nagy "elvárás"napi 1 szex este a feleségemtől, úgy hogy nincs gyerekünk és házimunka sincs sok?

Figyelt kérdés
Napi órát dolgozunk,gyerekünk még nincs,hitel mentes lakásunk autónk van,viszonyleg stressz mentes az életünk.Én igényelném a napi 1 szexet,természetesen nem kötelező jelleggel,én egyszerűen napi 9-10 óra munka után is kívánom a feleségem.Általában este fél 6 körül érünk haza,itthon nem sok házimunka van,max mosogatás,az ebédet a feleségem hozza a cégtől,szóval arra sincs gond.Én nem kötelező jelleggel,de tényleg mindne nap kivábom a feleségem,nem a szexet,hanem a feleségem.Mindig finoman közeledek felé,probálok normálisan közeledni és változatosan,mindig probálom feldobni a dolgot.Én úgy gondolom hogy napi 1 szex az nem a szexmánia határa,hanem egy egészséges szexuális élet.Ő szerinte nem kell minden nap szexelni,pedig szereti a szexet.Én úgy vagyok vele,h ledolgoztuk a napot,akkor igen is mindenki megérdemli a szexet,a hállószoba az a hely,ahol az ember egy kis időre el engedheti a problémákat és kicsit megszűnhet a külvilág.
2015. jan. 6. 07:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Már előttem sokan leírták, hogy a nőt nem észérvekkel kell meggyőzni arról, milyen legyen az "étvágya".

Nem az befolyásolja az igényét, hogy mennyi ideje van, vagy hogy főz-e, hanem elsősorban a hormonháztartása (és persze a lelki világa).

"Lehet hogy csökkenti,de az miért van hogy van hogy napi 3-szor is csináljuk,mert tényleg kívánja,nyilván ezek hétvégi napok amikor ennyiszer,de van hogy napokig semmi."

Elárulok neked egy hatalmas "titkot". Csak egy kis biológia az egész. A nő ciklikusan működik, és két hormon befolyásolja a "viselkedését", az ösztrogén és a progeszteron. A két hormon szintje folyamatosan változik a ciklus során, ez erőteljesen befolyásolja az "étvágyát" is.

Nagyon leegyszerűsítve: A ciklus első szakaszában gyakrabban ( a menstruációtól indul), peteéréskor még gyakrabban, akár napi több alkalommal is megkíván. Ilyenkor nyugodtan közeledjél, könnyebb elcsábítani, lehet kicsit "vadulni", valószínűleg nagyon fogja élvezni a helyzetet. Aztán vége a középidőnek, és ahogy egyre közeledik a menstruáció, az étvágya csökken, a hangulata is változik. Sokkal nyűgösebb, bújósabb, együttlét helyett pedig inkább csak simogatásra, "babusgatásra" vágyik. Ilyenkor a lelkét kell "ápolni". Az együttlétek ritkulnak, és akkor is több időre van szükséged, hogy meghozd a kedvét. Inkább lelki oldalról közelíts, szeretgesd, ölelgesd, aztán meglátod...

Majd jön a mensi, és kezdődik elölről.

A kapcsolatunk elején a férjem sem tudta eltalálni, hogy épp mikor mit akarok, mert egyszer az volt a jó, ha szeretgetett és szépen lassan elcsábított, máskor meg az, olyan "macsó módjára nekem esett".

Egyszer elmagyaráztam neki a "működésemet", és azóta minden rendben. Néha poénkodik is, mikor feltűnően kezdeményező vagyok, hogy peteérésem van? És ha utánaszámolok, kiderül, hogy eltalálta.

2015. jan. 6. 10:10
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Közben látom, hogy ezt a 17-es is leírta. Szóval nem csak én működök így. Bocs az ismétlésért, legalább megerősítettek, hogy egy próbát megér.
2015. jan. 6. 10:12
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
valószínüleg elvárásnak is érzi a napi 1 szexet, mert gondolom érzékelteted is neki, csakúgy mint a kérdésben.. hát ne haragudj, de elvárásból szexelni... kicsit érdekes, de a legkevésbé sem izgató :) megértem a feleséged. A kötelező dolgok nálam is kivágják a biztit, már nem olyan, ha vmit nagyon akarnak tőlem ...
2015. jan. 6. 12:42
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tolerálnám, ha minden este "molesztálna" a férjem. Ebben a történetben csak te vagy és a te saját igényeid. Csakhogy egy párkapcsolatban/házasságban KÉT ember van.....két igény...ami nem mindig minden pillanatban egyezik! Az nem állapot, hogy te elvárod a napi 1-et...aztán ha van kedve az asszonynak, ha nincs..muszáj, hisz oly jó móka a szex! Igen..de csak akkor, ha van hozzá kedv is! Ha nincs...akkor nem mókás.......ugye tudod?? Találkozzatok félúton! Legyen minden másnap szex. Így te is...és ő is enged...így lenne korrekt.
2015. jan. 6. 13:58
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
ne szexelni akarj vele hanem hangulatba hozni h neki legyen kedve hozzá!
2015. jan. 6. 14:28
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, így nem tudom a kérdező írt-e valamit még.

Én imádom a férjem, de nincs az az isten, hogy minden áldott nap kedvem legyen a szexhez, és őszintén szólva szeretnék vele más dolgokat is élvezni, mint csak a szexualitást! Magyarán ÉLNI közösen, nem egyfolytában a szexen járatni az agyunkat.

Nem vagyok frigid, de inkább heti 3-4-5 alkalom, amikor tényleg oda tudunk figyelni egymásra, ráhangolódni a másikra, mint minden nap egy gyors menet, mert áll a bré...

Szegényesnek tartom azt, aki egész nap másra sem tud gondolni, csak erre. Ember,te magaddal mikor foglalkozol? A feleségedet mikor leped meg? Mikor van időtök közösen elmenni valahova, közösen csinálni valamit vagy egy jót beszélgetni?

2015. jan. 6. 15:16
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

A sok kretén :D

GYere hozzàm, én nem vagyok frigid! ;)

:D

2015. febr. 7. 12:12
 28/32 megadeth18 ***** válasza:
17%
Van izmod, vagy hájas vagy? Lehet gyúrnod kéne, a kockás hasú férfiakkal jobb a szex, mint aki összenyomja a párját misszionárus pózban. Szóval úgy tűnik, jól megvagytok, lehet csak pusztán testi okai vannak, a megjelenésed nem elég vonzó a szexhez. Amúgy ne foglalkozz a sokk hülyével, nem vagy szexmániás.
2015. febr. 16. 23:47
 29/32 megadeth18 ***** válasza:
15%
Ja amúgy ha szexi tested van, ne vedd magadra, ez csak egy tipp volt, hogy hátha ez a baj.
2015. febr. 16. 23:49
 30/32 anonim ***** válasza:
11%

Szabadulj meg tőle, amíg könnyen teheted.

Max 35 éves korodra merevedési zavaraid lesznek, és megszűnik mellette a szex utáni vágyad is. Nemhogy férfinak, még embernek sem fogod érezni magad, úgy tönkretesz. Ez csak az előjel...

Sajnos én is így jártam, már megcsalnám, de minek, úgysem sikerülne.

2015. febr. 27. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!