Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszabb kapcsolatban-házasság...

Hosszabb kapcsolatban-házasságban élők, csaltátok már meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Egyre több helyről hallom, hogy ez ilyen kimondatlanul, de kb nincs olyan házasság, ahol legalább egyszer ne esett volna kísértésbe valamelyik fél, és ezzel mindenki tisztában van, hogy ez egy életen át szinte elkerülhetetlen.

Ez egy anonim oldal, ÉN SENKIT nem fogok lepontozni, csak őszinte válaszokat várok! Kíváncsi vagyok az itteni arányokra.

Egy friss házas.

2015. jan. 4. 19:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%
közel 20 év alatt NEM!!
2015. jan. 4. 20:17
 12/27 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. De megkísértettek már fiatal feleségek, anyukák.
2015. jan. 4. 20:17
 13/27 anonim ***** válasza:
nem!
2015. jan. 4. 20:20
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem. De én is azt gondolom, hogy elég nagy az esély rá.

Igazából elég bénán van kitalálva az életünk: még fel se nőttünk, amikor elkezdünk érdeklődni a másik nem iránt, aztán néhány éven keresztül randizunk, járunk néhány emberrel, de ez a legtöbb ember esetében 10 évnél nem több. Ennyi idő alapján, miután éppcsak felnőttünk, választunk egy társat egy életre, 50-60 évre. Akárhonnan nézzük, utána még rengeteg idő van, és rengeteg új emberrel találkozunk. Honnan tudjuk, hogy nem találkozunk egy olyannal, akivel még jobban összeillünk? Honnan tudjuk, hogy mindig elég erősek leszünk?

Azt pedig egyáltalán nem gondolom, hogy az a helyes, ha gondolkodás nélkül válunk, csak mert egyszer megbotlottunk. Egy páréves kapcsolatot még oké, odadob az ember, de évtizedeket, közös álmokat, célokat, élményeket, rengeteg munkát, örömöt és szomorúságot? Nem véletlen, hogy a tapasztalatlan fiatalok gondolkoznak nagy végletekben és a tapasztalt idősebbek megbocsátóbbak.

2015. jan. 4. 20:20
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem csaltam meg soha a férjem és ez egyáltalán nem esik nehezemre. (15 éve vagyunk együtt)
2015. jan. 4. 20:21
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jan. 4. 20:22
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Azért aki itt lepontozza azokat, akik őszintén leírták, h igen és felpontozza azokat, akik nem üzenem nekik, h egészségükre!!!
2015. jan. 4. 20:23
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Igen, egyszer egy hullámvölgyünkben, de azóta már minden csupa boldogság. :) Magamban dolgoztam fel. N
2015. jan. 4. 20:42
 19/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem, nálam ez nem fér bele.

Persze, kísértés van, aki azt mondja, hogy nincs, az hazudik, de ahogy egy korábbi válaszoló is írta, ilyenkor szépen odébb kell menni. Amint azt érzem, hogy egy nekem tetsző férfinek én is bejövök, és kezdeményez, hátraarcot nyomok (én természetesen nem kezdeményezek és nem is bátorítok senkit). A férjem ugyanezen a véleményen van, elég őszintén tudunk beszélni ezekről a dolgokról is, elmondta, hogy neki is van néha kísértés, persze, de amint felismeri, szépen elvonul. Mégpedig azért, mert egy kósza dugásért nem kockáztatjuk azt, hogy hosszú éveket dobjunk ki az ablakon.

Ha mégis megtenné, nekem az egyértelműen azt jelentené, hogy már nem vagyok neki annyira fontos, hogy ne kockáztassa a kapcsolatunkat, így azonnal válnék, ő ugyanezen a véleményen van.

Írták itt, hogy az idősebbek megbocsátóbbak, mert egy botlás miatt évek, évtizedek közös munkáját, tapasztalatát, céljait, boldogságát stb. nem dobják el. Nos, én úgy gondolom, hogy mindezt az dobja ki a kukába, aki félredug, nem törődve a párjával, nem pedig az, aki emiatt elválik.

2015. jan. 4. 20:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem eddig még nem volt kísértés sem 15 év alatt. Ezt őszintén írom, végülis miért hazudnék egy ilyen oldalon?
2015. jan. 4. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!