1/18 anonim válasza:
Hát, nem tudom h. h. volt bőr a képén annak aki megerőszakolta a kislányt. Meg lehet mindenki abortuszellenes aki akar, én sem vagyok mellette, de egy 9 éves kislánynak az életébe is kerülhetett volna. És nem is az édesanyja lesz a későbbiekben hanem a testvére szerintem.
A kislány még játékbabákkal játszott, nem hiszem h. tisztába lenne ezzel..
Szerintem vmi borzalom:(
2/18 anonim válasza:
Nekem ebben az egészben az a furcsa, hogy az a lány már 8 évesen menstruált?
3/18 anonim válasza:
Be*zarok... Ez beteg...
De ki kefélte meg azt a 9 éves kislányt? Pedofil álat. Fel kéne akasztani.
4/18 anonim válasza:
Na ezt nem értettem én sem. Hogy eshetett egyáltalán teherbe 9 évesen? Tényleg megjött volna már neki?
5/18 anonim válasza:
Az 5 éves kislány esete már elég régi, rég is hallottam róla, de még most is le vagyok döbbenve :S
6/18 anonim válasza:
Előfordul,hogy hormon zavarok miatt hamarabb menstruál az ember.
8/18 anonim válasza:
Ilyen fiatalon menstruált volna?:O
Hát nem is tudom...
10/18 anonim válasza:
Nahát, hajrá, muszáj volt neki megszülnie mert hanem az gyilkosság! Hajrá abortusz ellenesek! -.-' Undorító. Szerencsétlen gyerek. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!