Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság ez tőle? Ti mit...

Bunkóság ez tőle? Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ez most csak úgy eszembe jutott. Három éve vagyunk együtt a barátommal, de még soha nem köszöntött fel nőnapkor.Most nem virágról beszélek, hanem arról, hogy annyit se mondott soha hogy "boldog nőnapot". Mivel megint közeledik már előre félek...
2010. febr. 4. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
BUNKÓ
2010. febr. 4. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem a volt párom felejtette el, ami önmagában nem lett volna tragédia, csakhogy a legközelebbi találkozásunkkor büszkén mesélte, hogy az összes kolléganőjének ő vette a virágot. Na, akkor lett vége a kapcsolatunknak..
2010. febr. 4. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem parasztság. Mutatja, mekkora a respekt a nők irányába.

17/L

2010. febr. 4. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:

kérdést olvasva rákerestem már mikor van nőnap...:d

kb ilyen szinten nem tud meghatni,pedig nő vagyok

nőnap alkalmából sosem kaptam még virágot páromól,de nem is kell..

vegyen egy átlag szerda délután nekem virágot,amikor a rózsa is 200 forint,nem pedig 6-700,mert nőnap van...

22/L

2010. febr. 5. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha a többi ünnepet (születésnap, névnap, évfordulók) számon tartja, akkor nem bunkóság és nem ellened irányul.

Amúgy meg esélyegyenlőség van, miért kéne megkülönböztetni minket?

2010. febr. 5. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Én speciel kifejezetten kérem, hogy nehogy hozzon virágot. Ezekkel az "ünnepekkel" csak a virágboltosok járnak jól. Adjon egy puszit, és kész. Ugyanígy vagyok a Valentinnel. Ha nagyon akar adni valamit, akkor max. egy tábla csokit. Nem gondolom, hogy az évben csak egy napon kell szerelmesnek lenni a másikba. Mi többször is meglepjük egymást apróságokkal. Nem kell ehhez kikiáltani egy napot.

Szóval, ha a többi valóban fontos alkalomkor felköszönt, akkor nem bunkóság.

2010. febr. 5. 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez egy népi hagyomány és nem minden férfi tartja fontosnak.Rá kell kérdezni hogy miért nem,ha ez az dolog áll fenn.

Ha neked ez fontos ,mond meg neki hogy ez egy szép gesztus lenne tőle.

Ha viszont másnak ad, de neked nem, akkor ez a tiszteletlenég jele. Ez már viszont fontos kérdést vetne fel a kapcsolatotokban.

2010. febr. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!