Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság ez tőle? Ti mit...

Bunkóság ez tőle? Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ez most csak úgy eszembe jutott. Három éve vagyunk együtt a barátommal, de még soha nem köszöntött fel nőnapkor.Most nem virágról beszélek, hanem arról, hogy annyit se mondott soha hogy "boldog nőnapot". Mivel megint közeledik már előre félek...
2010. febr. 4. 20:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Ezt mondtad már neki? Lehet, hogy úgy nevelték, hogy ez nem ünnep. Anyukáját köszönti, vagy bárkit rajtad kívül? Én sem tekintem ünnepnek, nem várom el, hogy felköszöntsenek csak azért, mert lánynak születtem. Ha egyébként minden rendben köztetek, akkor ebből ne csinálj ügyet. Ha meg fontos számodra, akkor szólj neki, ne csak hiába várj, ő meg nem tudja miért haragszol.
2010. febr. 4. 20:40
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Ez az...,én még munkahelyen is volt,hogy felköszöntöttem nőnap alkalmából a kolleginákat,és Édesanyámat alapból!Sztem bunkóság tőle!
2010. febr. 4. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem igen. Az én férjem a fél világot felköszönti nőnapkor.
2010. febr. 4. 20:46
 4/17 anonim ***** válasza:
49%
Az én férjem ugyanezt csinálja. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért nem mond semmit, erre azt válaszolta, hogy férfinap sincs. És valahol igaza van, innentől fogva engem nem is érdekel a dolog. :)
2010. febr. 4. 20:48
 5/17 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Bár nekem aznap van a szülinapom is, így könnyen kibújhat alóla. :S
2010. febr. 4. 20:50
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy őt tényleg úgy nevelték, hogy ezt nem tartották meg. Ismerek olyan családot, akik meg névnapot nem tartanak, de minden mást igen. Ahány ház, annyi szokás. Mondjuk én a helyedben vele beszélnék, 3 év után már simán el lehet beszélgetni ilyen kényesebb témákról is.
2010. febr. 4. 20:50
 7/17 anonim ***** válasza:
30%
Ha a születésnapodon, névnapodon felköszönt, akkor mit akarsz még? A nönap csak egy idétlenség, miért kellene a nöket ünnepelni - a férfiakat meg nem? (N 52)
2010. febr. 4. 20:51
 8/17 anonim ***** válasza:
68%
Én nem azért nem köszöntöm fel, mert nem akarom, hanem mert elfelejtem :D A nejem már megszokta, nem balházik.
2010. febr. 4. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem bunkóság.
2010. febr. 4. 21:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem bunkóság. 18/L
2010. febr. 4. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!