Mennyit költ egy személy egy hónapban?
Én szobát béreltem /közös albérletem volt évfolyamtársakkal. 35-40000 volt az albérlet plusz rezsi. erre jött a diákbérlet (3000 körül volt talán?), kajára elment eleinte 1500/nap tehát 45000 egy hónapban. (Ezen lehet spórolni, magadnak főzöl, több napra, szendvicset készítesz, nem a drágát veszed a büfében stb. Hatalmas segítség, ha otthonról kapsz alapanyagokat, vagy kész ételt.) Tisztálkodószerek (fogkefe, fogkrém, sampon, tusfürdő, borotva, borotvahab stb) havi 2000-ből megoldottam, de ha saját márkás terméket veszel, még ebből is faraghatsz. Nálunk a mosópor, öblítő, takarító és tisztítószerek, szivacs, mosogatószer benne volt a rezsiben, de ez nem mindenhol van így.
Ruházkodás, ezt te tudod.
Szórakozás, szintén.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Én diákmunkáztam a suli mellett. Muszáj volt, akkor is, ha pocsék volt az órarendem, és akkor is, ha 8 beadandót kellett írnom. Nem volt kifogás. Olyan nincs, hogy "ez mellett a szak mellett" nem lehet. De lehet, csak nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!