Hogyan lehet most erre reagálni? Nem tudom mit tegyek, el vagyok keseredve!
Pont karácsonykor tönkrement a telefonom, és a férjem régi telefonját használom. Folyton azt írta ki, hogy nem tudok semmibe belépni, mert nincs elég memória, így ki akartam törölni réig sms-eket. És itt láttam olyan sms váltásokat, amik egyértelműen bizonyítják számomra, hogy a férjem több mint egy éve megcsalt egy fiatal lánnyal. Amikor rákérdeztem, hogy ez mi, akkor úgy tett, mint aki az egészre nem is emlékszik, azt sem tudja kiről van szó. Én sajnos emlékszem, már akkor furcsálltam a dolgot, mert egy lányt készített fel az egyetemre, de valahogy mindig úgy időzítette a találkozásokat, amikor én a gyerekkel anyukámékhoz utaztam, és mindig utólag derült ki, hogy találkoztak. De alapvetően megbíztam a férjemben, és nem gondoltam, hogy megcsal. Most meg látom, hogy éjjel írogatott neki olyanokat, hogy "nagyon különleges lány vagy" meg hogy "veled alszom el".
Váltig állítja, hogy nem történt semmi, csak tehetséges lánynak tartotta és tök jó volt felkészíteni valakit a felvételire, és büszke volt rá. De sajnos most már ezt nem tudom elhinni. Ráadásul akkoriban emlékszem problémáink is voltak. De most mégis mit kezdjek egy másfél évvel ezelőtti be nem vallott megcsalással?
Ti mit csinálnátok?
Utolsó válaszoló! Az tény, hogy nem vagyok egy műszaki zseni, de akár hiszed akár nem, az én régi telefonomba sem tudtam pl.a zenét megnyitni, ha tele volt a teló memóriája.
Kérdező! Valószínűleg a férjed többet akart a lánytól. Másfél évvel ezelőtti dolog miatt kár rágódni. Inkább az a kérdés, hogy most milyen a férjed. Nem tudnék venne megbízni, de nem tudom, hogy hogy döntenék.
Menj el innen! Rhadtul nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra. Én nem azért jöttem ide, hogy bárkit hülyítsek vagy leszóljak, hanem, hogy tanácsot kérjek. Akár hiszed, akár nem, nem tudtam belépni semelyik galériába (se kép, se zene), sms törlés után meg igen. Lehet, hogy műszaki analfabéta vagyok, és fogalmam sincs mit hova ment, de így megoldódott a probléma. Menj máshova észt osztogatni, nem erről tettem fel kérdést.
u.i. fogalmam sincs ki pontoz le mindenkit, nem én! köszönöm a normális válaszokat.
7-eske billgécnek hiszi magát! :)
Kiröhögteted magad Te szerencsétlen. Mai napig kéri a törlést a telom, ha tele van. Mivel tel.memória van megadva alapbeállításnak (és nem mem.kártya) így az sms-ek törlése is szabadít fel helyet.
Felőlem a seggedet a földhöz is verheted, nagy baromságot bizonygattál itt. Húzzál már el nagyokos!
Kedves Kérdező,
az utolsó hozzászólásoddal a helyzet elég egyértelmű. Ha szuper lenne a kapcsolat, akkor talán egy próbát megérne, hogy túllépj ezen, mivel még egy esély talán mindenkinek jár, persze csak akkor, ha a férj gerincesen vállalná az akkori tettét. Így, hogy küzdened kell érte, mert a kapcsolat már ezt leszámítva sem működik, ahogy kéne, szerintem inkább zárd le, és adj magadnak esélyt egy sokkal jobbra.
Off:
7-es válaszoló!
Nincs igazad, emlékszem a mai napig a régebbi telefonokban úgy működött mint ahogyan a kérdező írta, ha megtelt a memória akkor jelzett a telefon, és felajánlotta helyfelszabadítás címszó alatt pl. az sms-ek, emailek törlését.
Addig pedig fotózásra, vagy egyébre nem igazán tudtad használni.
On:.
Én nem tudnék azután megbízni a párodban, pláne ha ott van feketén-fehéren és Ő letagadja..
Én meg egy felest kérek! :)
Ne fenyegetőzz privátban, nem arra való micikém.
beszélnék vele
és ha rendesen átbeszéltük akkor gondolkodnék csak el a jövőn
cetli : mi van ellene és mi mellette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!