Mit gpndoltok? Ne segitsen a ferfi neha a haztartasban?
Anyos ilyet mondott a kisfianak hogy ne segitsen sokat mert az asszony megszokja.
Ez termeszetesen nem igaz mert az asszony allandoan pörög, felsopor, felmos, ruhat mos, ruhat terit, mosogat, főz. Mig a ferfi elvan. Neha besegit de ritka. Mosogatni sehogysem hajlando.
Mondhat ilyet anyos??
Nálunk attól függ ki mennyit dolgozik. Amikor a férjem reggeltől - még itthon is - hajnali 3-ig dolgozott, akkor nyilván én csináltam mindent. Most, hogy mind a ketten 8 órázunk, megosztjuk a munkát. Ez így fair.
Régen, mikor a nők otthon voltak míg a férfi dolgozott, persze, hogy addig ők sem lógatták a lábukat hanem csinálták a házmunkát és kész volt mire a férj hazaért. De ha mind a ketten dolgoznak akkor miert csak a nő dolga pluszban a közös dzsuva eltakarítása?
Nem szabad összeköltözni olyan férfival, aki az anyukája mellől költözik és nem egyedül él!
És akkor nincs ilyen probléma.
Ne SEGÍTSEN, vegye ki a részét!
Nem ugyanaz.
Mondhat, hisz szólásszabadság van vagy mi fene...de ebből mit fogad meg a fia, már az a saját döntése, ha megfogadná a "jó" tanácsot, akkor qrva gyorsan megszokná, hogy mindent egyedül kell csinálnia, de már csak egymagára..nem vagyok cseléd
Az igazi ferfi az eskuvoje napjan elhagya szuleit es eggye valik az felesegevel.
Magyarul nem hallgat tobbet az szuleire o az uj csalad feje.
Hazimunka megbeszeles targya a feleseggel nem az anyukaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!