5éves kapcsolatban normális, h a párom engem nem visz a karácsonyi vacsorára a családjához?
Minden normális, ami megfelel a feleknek, és semmi sem normális, ami az egyik félnek akár nem tetszik.
Mivel neked ezzel gondod van, és tekintve, hogy ti éltek kapcsolatban, valószínűnek és logikusnak tartanám, hogy vele kellene ezt megbeszélned... Nem gondolod?
szerintem vinni kellett volna magával. mi egy éve leszünk együtt,most télen, azaz ez az első karácsonyunk.nálunk meg volt hívva a családi ebédre, és az ő szüleitől ajándékot is kaptam.
valószínűnek tartom, hogy egy ennyi idős férfinak is mondják a szülei, hogy hívja el a barátnőjét. ha nincs bajuk veled tuti mondták, hogy vigyen téged.
ez más kérdés , hogy miért nem vitt.
te családodhoz mentek?otthon laksz még?
mondjuk fura , hogy még nem laktok együtt.
persze rákérdeztem...szerinte ő már jelezte,h költözzünk össze,m mondta többször menjek tőle munkába..ez sztem nem ugyanaz,mondtam is neki. azóta se kérdezte meg konkrétan..a szüleit ismerem,korábban ha összefutottunk elhivtak..ma már nem. párom soha nem mondta,menjünk együtt. ha elhivják ebédre, csak úgy,és én nála vok,amit jelez is,mivel többesszámban beszél,de olyankor én nem voltam soha meghivva,pedig az én szüleim azt se tudják h kedveskedjenek neki...
nekem ez egyre jobban fáj,jelzem is mindig,szerinte én tehetek mindenről...azért nem hívnak,m egyszer más dolgom volt és nem tudtam....de sztem párom nem akarja.... volt bnoje pár hónap után hozzáköltözött,mindig együtt karácsonyoztak. mi tegnap nem is találkoztunk....:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!