Más is van most nagyon egyedül?
Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 13:48
11/21 anonim válasza:
sehányan. Akárhova mehetsz, senki nem tart vissza.
12/21 anonim válasza:
nekem is társas magány van, a baráti társaság leadott, úgymond (az egyik fele, lecseréltek egy másik párra, azóta ugyan vannak közös programok, de nagyon kilógok, és csodálkoznak, hoy én mit is keresek ott..)
14/21 A kérdező kommentje:
Én azt hiszem megölöm magam, kijöttem ide a lehelre
2014. dec. 24. 15:09
15/21 anonim válasza:
Ne már, hagyjál szegény rendőröknek is egy békés estét.
F/L vagy?
16/21 anonim válasza:
Mennék veled, csak nem pesti vagyok.
17/21 anonim válasza:
azért azt nem kell....megölni magad, mármint.
19/21 anonim válasza:
más is van egyedül, nem csak te. Például én. Dolgoztam ma, holnap is fogok, szüleim nincsenek már, testvérem egy másik városban él - ahová a munka miatt nem tudtam idén elutazni. Ez van.
A munkahelyemen kiderült: rajtam kívül 2 kolléga is egyedül tölti a karácsonyt. A megoldás? Meghívtam őket vacsorára, most készült el a halászlé, ők hoznak sütit, kinyitunk egy üveg bort..... és hoppláhopp, már nem is leszek egyedül.
OK, nem családban töltöm a karácsonyt, de azért sem fogom pocsékul érezni magamat!
39/N, Pécs
20/21 anonim válasza:
19.
Aztán gondolom a végén még jól partiba is vág a két krampusz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!