Mit tennetek a nő helyében?
Először is egy vasat sem adnék neki.
Másodszor, ha a csontvelőm megfelel, adnék. Mert nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel, ha ugyanúgy cserbenhagynék egy gyereket, ahogy az anyám engem.
Csontvelőt, ha megfelelek donornak, adnék, én ilyen vagyok, hogy a szomszédnak meg kollégámnak is adnék, akkor a kistestvéremnek meg miért ne? Ő ugyanúgy nem tehet róla, h milyen az anyánk, mint én.
Viszont a nőt elküldeném a jó büdös francba ez mellett, szüli összevissza a gyerekeket a semmire és még én legyek neki hálás?! Legyen ő hálás, h megmentem a gyerekét.
Az egész donor dolgot pedig azzal a feltétellel vállalnám, hogy a nővel egyszer se kell találkoznom soha többet, kerüljön el a kórházban is.
Tesómmal nem tudom mi lenne, azon elgondolkodnék, h tartsuk-e a kapcsolatot. Nem tudnék a gondolattal élni,h amúgyis jótékonykodok, akkor pont tesómnak ne adjak. De a nőnek pénzt semmiképp, gyereknek vennék ruhát, játékot, csokit,
Ha megfelelnek donornak akkor abban segítenék, illetve figyelemmel kísérném a féltestvérem állapotát. Gyógyulása után ha nyitott rám szívesen tartanám vele a kapcsolatot.
A szülőanyám amennyiben csak egy pénztárcának néz őt elhajtanám. Ha mint a lámyát látja bennem, lehet nem zárkóznék el, és törekednék egy normális kapcsolat kialakítására.
Pátosz és magaszt lengi be a hozzászólásokat.
Mielőtt megkönnyezném, ugye tetszenek tudni, hogy csontvelőt adni az nem olyan, mint vért adni?
Jó, hogy a fél vesém nem kéne...
Az "anya" nem érdekelne, és pontozzatok le, de a "testvér" sem.
Nekem az a testvér, akivel együtt növök fel, nem az, akire rámutatnak.
> A sose látott és keresett lánya hálájára és jóérzésére apellál, utolsó cigány viselkedés.
Mert 99%, hogy az.
A csontvelőt meggondolnám talán, de egy kanyi fillért nem kapna tőlem, a féltesó nem tehet semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!