Miért tűnnek el mellőlem a férfiak?
Menj valami sorskorrekciós terápiára, mint SVT, Hellinger-féle családállítás, Théta-healing, kineziológia, stb. Ez még egy darabig így lesz, de idővel javul majd!
Budapesti vagy? Én tavasztól arolózni tudnálak, az is old sorsbeli blokkokat (is).
Ha 25 éves vagyok, akkor még bőven van esélyed társat találni, ne kapkodj.
Aki 1-2 randi után lelép, az lelépne akkor is ha laza lennél és szexelnél velük. Tudd, h a fent lévő ffiak 90%a csak kalandot, szexet akar, még az is, aki azt írjai, h komoly kapcsolatot keres.
"sok ferfi meselte h nem a fenykep megy el randira."
A minap belenézegettem az egyik netes társkereső kínálatába.
Volt pl. olyan nő, akinek a "friss" fényképét kinagyítva láthatóvá vált a fotója sarkában a 2007-es exponálási dátum!!
Amúgy a nő 30-asnak hirdette magát, de már a 7éve(!) készült fotón is több volt mint 40!
Egy kis számolás után kiderül, hogy ezek szerint közelebb volt az 50-hez a valóságban!!
Ha óvatlanul randizna egy pasas ezzel a "30-as" csajjal, a találkára már az 50 körüli "anyja" jönne majd el!
Erre mit lehet mondani?
Csak azt, hogy köszike, de MAMÁM MÁR VAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!