Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tűnnek el mellőlem a...

Miért tűnnek el mellőlem a férfiak?

Figyelt kérdés
Költői kérdés, de tényleg nem értem... Felregisztráltam egy társkeresőre, már a sokadik randin vagyok túl (5) és egyikből sem lett semmi. Még azokon a randikon is amiket jól elvoltunk, látszott, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, testbeszédből lejött, hogy bejövök a srácnak, de mégis eltűntek, lemorzsolódtak. Nem vagyok nyomulós, friss képem van fenn, sok ember ír nagyon, de mégis 2 randi után nem lesz semmi... mi lehet az oka? eléggé elkeserít.
2014. dec. 18. 18:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolsok! Szerencsere en egyik kategoriaba nem tartozom. :) persze sok ferfi meselte h nem a fenykep megy el randira. Az gáz...
2014. dec. 19. 04:18
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

Menj valami sorskorrekciós terápiára, mint SVT, Hellinger-féle családállítás, Théta-healing, kineziológia, stb. Ez még egy darabig így lesz, de idővel javul majd!

Budapesti vagy? Én tavasztól arolózni tudnálak, az is old sorsbeli blokkokat (is).

2014. dec. 19. 05:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég nyitott. Azok akikkel eddig találkoztál, inkább szexet szerettek volna, vagy laza kapcsolatot és egyértelműen nem látták rajtad a kellő nyitottságot, lazaságot...tehát már léptek is tovább.
2014. dec. 19. 09:13
 24/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az lehet a probléma, hogy megközelíthetetlen vagy. Jól írta valaki, hogy várod a sült galambot, nem is értem, miért pontozták le. Ha te csak azt várod, hogy ők írjanak, ők udvaroljanak, simán lehet, hogy ők azt érzik, nem is akarod igazán és nem mer második randit kérni. Próbáld kicsit jelét adni annak, ha egy pasi bejön neked és ne félj írni neki esetleg. Sok pasi félénk, nem mer közeledni, főleg ha a másik nem ad jeleket. Én netes társkeresőn ismertem meg a férjem, nálunk már az első randin egyértelmű volt, hogy mindketten akarunk egy következő randit. :) Pedig a férjem az első randi előtt küldött egy sms-t, hogy reméli nem probléma, hogy van szemüvege utcára és csak 168 cm magas. :) Tehát Ő is tartott az egésztől, ugyanakkor én adtam a jeleket, hogy nem kell tartania semmitől, mert nekem bejön! :)
2014. dec. 19. 10:23
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha 25 éves vagyok, akkor még bőven van esélyed társat találni, ne kapkodj.

Aki 1-2 randi után lelép, az lelépne akkor is ha laza lennél és szexelnél velük. Tudd, h a fent lévő ffiak 90%a csak kalandot, szexet akar, még az is, aki azt írjai, h komoly kapcsolatot keres.

2014. dec. 19. 11:20
 26/26 anonim ***** válasza:
48%

"sok ferfi meselte h nem a fenykep megy el randira."

A minap belenézegettem az egyik netes társkereső kínálatába.

Volt pl. olyan nő, akinek a "friss" fényképét kinagyítva láthatóvá vált a fotója sarkában a 2007-es exponálási dátum!!

Amúgy a nő 30-asnak hirdette magát, de már a 7éve(!) készült fotón is több volt mint 40!

Egy kis számolás után kiderül, hogy ezek szerint közelebb volt az 50-hez a valóságban!!

Ha óvatlanul randizna egy pasas ezzel a "30-as" csajjal, a találkára már az 50 körüli "anyja" jönne majd el!

Erre mit lehet mondani?

Csak azt, hogy köszike, de MAMÁM MÁR VAN!

2014. dec. 19. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!