Miért tűnnek el mellőlem a férfiak?
Ne izgulj, aki az igazi, azt az ördög talicskán is utánad tolja!
Hány éves vagy amúgy? mert az se mindegy, hogy 18 vagy 58....
a társkereső az tényleg furcsa. én is feliratkoztam, és fényképküldés után vagy senki sem válaszolt, vagy rögtön elutasítottak. életben pedig nagyon sok bókot kapok és szépnek tartanak. ezt egyáltalán nem értettem. és nem a fénykép volt rossz, mert több képpel próbálkoztam.
kb. egy hónap társkeresőzés után életben megismertem valakit és azóta is együtt vagyunk, így nem merültem el a problémában, de szerintem az lehet, hogy aki társkeresőzik, az gyakran életben is azért nem találja meg a párját, mert irreális elképzelései vannak: van egy nagyon konkrét kép az álomnőről, ami él benne, és aki nem pont olyan, annak le is út, fel is út.
vannak fent azért elég jóképű férfiak is, és szerintem, ha agyilag rendben lennének, nem lennének évek óta regisztrálva.
Sajnos normális nőt sem lehet találni a társkeresőkön!
Minimum 10 évet és 20 kilót letagadnak.
Azt is elfelejtik közölni, hogy van 2-3 gyerekük és még férjnél vannak, csak már le akarnának lépni a párjuk mellől, de nem tudnának hova menni.
Komolyan azt gondolják, hogy kb. a második randi után már be is költözhetnek az új balekhoz.
Az egyik csaj elárulta, hogy már évek óta társkeresőzik, és mindig étterembe beszéli meg a randit. A pasasok meg csupán addig érdeklik, amíg megvacsoráznak, és kifizetik a számlát. Utána angolosan -és jóllakottan- távozik.
Az összes nő azt hangoztatja, hogy az anyagiak egyáltalán nem érdeklik, de azért kb. a harmadik mondattól már az autó, a jövedelem és a lakásviszonyok felől érdeklődnek.
Szóval érdekes az érem másik oldala is.
49/f
Utolsó teljesen jól leírja a másik "oldalt"
Míg a férfiak egy kettyintés érdekében letagadják a feleségüket, addig a nők letagadják a gyereküket, férjüket, vagyonukat, rokonságot, munkahelyet, és....ártatlan szende szüzet játszanak legalább a 3. randiig, amint már tuti a dolog, előjön belőlük a vadállat.
Vagy irreális elvárásokat támasztanak a másikkal szemben, közben megfeledkeznek, hogy már 40 évesek, lett 2 gyerek, meg +20 kiló. Csak fejben még valahol a 20-as éveiket tapossák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!