Válás után mint volt férj ajándékoznátok lakást a volt feleségeteknek?
Mondjuk az, hogy mi mit válaszolunk, az nem mérvadó, mert nem a mi feleségünk vagy. Tehát, ha én vennék a feleségemnek, az nem jelenti azt, hogy neked is venne a volt férjed. Ezeket a dolgokat nem lehet szabványosítani.
Gondolom azt hiába is mondanád, hogy az a szemét Karlowy is vett a volt feleségének, nem biztos, hogy meghatja. Egyénfüggő a dolog.
Válás után, mint volt férj, ajándékoznék lakást a volt feleségemnek, HA az én gyerekemmel költözne oda, és amúgy jó lenne a viszonyunk.
Viszont válás után mint volt feleség, nem várnám ezt el a volt férjemtől, hacsak magától nem jut eszébe.
Semmilyen körülmények közt sem adnék neki egy fillért sem, nem hogy lakást. És ez független attól, hogy ki volt a válóok.
Egyszerűen azért, mert a közösségünk a házasság idején áll. Előtte épp úgy két önálló ember volnánk, mint utána lennénk. És hát ki a fene adna csak úgy lakást egy barátnak/ismerősnek/idegennek?
Ettől függetlenül persze megkérdezheted a dolgot, csak készülj fel egy nemleges válaszra.
mivan? most ez komoly kérdés?
nem olvastam végig a válaszokat, de most ha arról lenne szó hogy szétmentetek, és te elköltöznél, de meg vagy szorulva, és egy vagy két havi lakbért kölcsönkérsz, ha tudod hogy van a volt férjednek "nem használt" pénze, akkor talán meg is értem, de hogy kapj egy házat csak úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!